Reacties

Documentaire Whitney Houston op Netflix — 9 reacties

  1. Niet mijn laatste documentaire, maar wel de documentaire die het meeste indruk op me maakte ooit, was de die over Alicia. Alicia groeit op in de pleegzorg. Het verhaal is zo schrijnend dat het me altijd bij zal blijven.

  2. En dat dan je vergelijking met een treinongeluk staat nadat er net reclame van de NS voorbij kwam 😂 Ik ben geen Whitney fan maar het is in triest dat een leven zo naar de sodemieter gaat. Verslavingen, (geldverslindende) drugs, geweld. En eenmaal in die wereld kom je er zomaar niet meer uit. Helemaal niet in zo'n familieverband. Toevallig zei laatst iemand tegen me dat haar dood door pijnstillers / slaapmiddel /antidepressiva zou komen. Kan maar zo.

  3. Een tijdje geleden stond Can I be me ook op Netflix. Ik hen toen beide documentaires gezien.
    Ik vond Can I be me eigenlijk beter. Minder oppervlakkig. Zeker de moeite waard om ook eens te bekijken!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder