Reacties

De voordelen van een kleine badkamer — 47 reacties

 1. Hier ook een kleine badkamer en vooral vanwege het poetsen ben ik daar heel erg blij mee. Groot minpunt: geen bad. Ik mis een bad echt heel erg. Bij een verhuizing mag de badkamer klein zijn van mij, maar een bad wil ik niet meer missen.

 2. Ha Nicole,

  ik ben zéér tevreden met mijn tuny-badkamer: ik heb namelijk alleen een douche! Wel een hele mooie!!
  Onder de trap naar de bovenburen is de douche ingebouwd.
  Verder heb ik een grote lade in de keuken voor mijn "badkamer"-spullen.
  Tandenpoetsen doe ik ook in de keuken, opmaken ook.
  's Morgens even lekker met een washandje lekker fris wassen om wakker te worden en 's avonds voor het slapen gaan een heerlijke douche .
  Haren kammen, tandenpoetsen en weet ik wat al niet... allemaal in de keuken: heb een wonder-keuken dus...
  Ik wil niet anders...

  groetjes!

 3. In Amsterdam had ik een heel klein badkamertje en toch vond ik het niet heel handig, ik wil toch iets meer ruimte. Ik woonde toen alleen dus ging het prima hoor, maar een beetje meer is niet verkeerd.

 4. Wij hebben een kleine badkamer met alleen een douche. De wasmachine staat er en de wastafel en een klein, smal en hoog badkamerkastje. Er is weinig loopruimte. Kortom, eigenlijk te klein. Maar we doen het er mee.

 5. Ik heb dan geen grote badkamer, er zit wel een klein ligbad in na een renovatie in 2009. En inderdaad, zo klaar met schoonmaken. Voor mijn gevoel is het de fijnste ruimte in mijn woning om helemaal tot rust te komen met een paar thuis spa wellness uurtjes: kaarsjes, geurtje, relax muziekje, masker, scrub, schuim, scheer, warm, koud... Eigenlijk bijna net als in de sauna maar dan thuis :)

 6. De badkamer is +/- 1,80x 2.70, net groot genoeg voor een bad en aparte douche. Wastafel met onderkast. Maar door een stuk schuin dak moet je er niet met twee mensen tegelijk rondhangen. Voor 1 pers, is het ruim genoeg.

 7. De Engelsen hebben een andere kijk op badkamers dan wij, liefst alleen een bad, en vloerbedekking.
  Het beste is een badkamer die past bij het huishouden.
  Als iemand gelukkig is met een heel grote of kleine badkamer is het toch goed. Hans

 8. Ik heb in mijn huurhuis een grote badkamer, maar die is op de meest onlogische manier ingedeeld. Dan zou ik toch echt heel veel liever een kleinere badkamer hebben, ik heb het idee dat je dan ook automatisch verstandiger met je ruimte omgaat.

 9. Ik heb nu een vrij kleine badkamer en ik vind dat heel handig met schoonmaken. Ook lekker warm als je onder de douche staat.

  In ons vorige huis was de badkamer wel groot, het leek alsof een kleine slaapkamer was verbouwd tot badkamer. Toch zat er geen bad in. Wel een tweede toilet en vreemd genoeg openslaande tuindeuren... Je snapt wel dat we die tuindeuren weinig open hebben gehad, hi hi...

 10. Onze badkamer is best wel klein. Nu onze kinderen inmiddels ook volwassen zijn en nog thuiswonen inclusief logerende aanhang, verlang ik wel eens naar een grotere badkamer. Maar het heeft geen prioriteit.

 11. Van een supergrote badkamer met twee wastafels gingen we naar een superkleine badkamer met alleen een douche. De wastafel hebben we weggehaald om de wasmachine en de droger neer te kunnen zetten. We woonden er maar tijdelijk maar ik heb de wastafel enorm gemist! Nu hebben we een kleine badkamer met douchecabine, wastafel en genoeg ruimte voor een kast en twee wasmanden. Ik ben er blij mee!

 12. Wij hebben op zich wel een redelijke badkamer, maar ik vind het vooral zelf erg jammer dat we de toilet en de douche bij elkaar hebben zitten en dat dit ook niet echt anders kan.

 13. Kuch, ik durf het bijna niet te zeggen. Wij hebben 2 badkamers. Een grote (zonder deur. Via een open kleedkamer loopt die over in onze slaapkamer) en een kleine. Beiden hebben we ze redelijk eenvoudig ingericht. Onlangs de grote een beetje opgeleukt met een mooi wastafelmeubel in verband met mijn beautyblog-activiteiten. Inmiddels heb ik alles overgeheveld naar de grootste kast in de woonkamer, maar dat is off topic ;)

 14. Ik heb een middelgrote badkamer, ik heb een douche + bad en ben er wel tevreden mee. Later zou ik het anders inrichten, maar ik huur dus dat is ook een ander geval

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder