Reacties

Regendouche: kwestie van een nieuwe douchekop?! — 18 reacties

 1. Grappig genoeg: we hadden er een in een vakantiehuisje en ik vond het helemaal niet fijn! Je hoofd gaat er namelijk ook onder dus met haren wassen ed vond ik het nogal een gedoe, ik kreeg er last van mijn nek van!

 2. Maar goed dat ik dan pas toen ik wat problemen met de douche had niet zonder nadenken een regendouche heb besteld. Ik wist dit echt niet en dacht ook dat het zo simpel zou zijn. Niet dus. Goed om te weten.

 3. Van de laatste 20 jaar van mijn werkzame leven heb ik er zeker 5 door-de-weeks doorgebracht in hotels. Categorie luxe tot gribus, alles zat er tussen. Vrijwel altijd was er een bad en vaak ook een regendouche, al vond ik het woord 'regen' in de naam nogal overdreven. Vaak kwam het niet uit boven een een heel zacht regenbuitje.
  En ook niet onbelangrijk voor het vervolg: mijn vrouw kreeg op enig moment ook een klus waarvoor ze een half jaar in een hotel verbleef.
  Vlak voor onze pensionering, we zijn schelen maar enkel dagen in leeftijd en gingen daarom gelijktijdig met pensioen, is de badkamer verbouwd.
  Over een paar zaken waren we het roerend eens; geen bad, een erg ruime douche en beslist geen regendouche. Allemaal dankzij onze langdurige 'hotelervaring'. Wel veel en functionele opbergruimte.
  We zijn nu bijna 12 jaar gepensioneerd en nog steeds erg tevreden met onze badkamer zonder het 'onmisbare' bad en regendouche. Dat onmisbare was volgens de leverancier.

  • Leuk om te lezen Willem, vooral omdat je uit ervaring spreekt. Het is wel duidelijk dat niet iedereen een regendouche als prettig ervaart. Goed dat je je niet hebt laten ompraten door de leverancier.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder