Reacties

Spinnenkunst op een vrijdagochtend in september 2021 — 14 reacties

  1. Wat knap, dat je spinnen ziet als lerend. Ben je zelf iemand die leert? Want ik zou zeggen dat een spin beter weet dan jouw kunstige leermethode: kijken. Een spin leert door te spinnen, niet door te kijken naar het geheel van mooi!
    "Spinnen die zich er makkelijk afmaken" zijn spinnen die bezig zijn. Met spinnen bijvoorbeeld. Daar een spin wacht tot hij klaar is met zich ervan afmaken! Want een huizen- c.q. machinebouwer zegt niet dat hij klaar is als jij vindt dat het klaar is omdat je langskomt met joggen!
    Mijn veelgehoorde klacht is dat ik wel direct ben. Jij? Want ik heb mijn kunst geoefend, maar het schijnt dat men mij onmogelijk vindt om te begrijpen. Omdat men niet kan lezen, weet ik, en graag weet ik ook wat ik schrijf, want als ik aardig ben schrijf ik niks! Groene groet van een tuinliefhebber, en liefhebber van blogs!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder