Reacties

Welk compliment mag jij jezelf vandaag geven? + Linkparty reminder — 15 reacties

 1. Vanmorgen werd ik gebeld door een klantje (op leeftijd) van de bieb aan huis. Ze wist niet meer precies wanneer haar boeken moesten worden ingeleverd. Het bonnetje met datum zit voor in het boek, dus ik wist meteen dat het daar niet om kon gaan. Ze woont een straatje verder op dus zei ik ik kom wel even langs. En jawel hoor van een praatje kikkerde ze helemaal op. Mag ik dat als compliment opvatten?

 2. Ik heb vandaag een nieuwe collega een dag op sleeptouw genomen en heel veel dingen verteld, uitgelegd en haar enorm op weg geholpen. Ze was reuze blij én het was heel leuk om te doen. Ik verdien zeker een complimentje daar voor!

 3. Ik heb wel een paar complimenten voor je hoor?
  Je schrijft hartstikke leuk
  Je bent gemotiveerd, gedreven, en hebt voor jezelf en je lezers iets bijzonders gecreëerd.

  Mezelf geef ik een compliment omdat ik iets verzette wegens migraine. Hahaha. Degenen die mij kennen snappen dit ;-)

 4. Mijzelf een compliment geven vind ik niet altijd makkelijk. Ik vind vaak dat ik het gewoon moet kunnen.

  Misschien een compliment voor mijzelf vandaag dat ik al die huishoudelijke klussen heb gedaan die vandaag op de planning stonden.

 5. Ik denk dat complimenten horen, voor mensen zoals hoort! Ik ben zoals mag, en zeg dat alles een compliment is voor God. Degenen die weten waarover het gaat, slaan de borst vooruit, en zeggen dat zij alles weten over het leven, zoals ik, die denkt dat zij weet wat in mensen omgaat als zij beven. Want dat zij beven is zeker: hoe weet zij ervan? Zeker is dat ik weet wat leven is, onzeker ook! Groet van natuurtalent, attent voor wie begeerlijk is naar informatie, niet gedrag dat hoort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder