Reacties

De ene radiator is de andere niet! — 14 reacties

 1. Wij hebben beneden vloerverwarming; ideaal! Boven in elke kamer een radiator. Maar boven heb ik nooit de verwarming aan. Toch wil ik ze niet weghalen want wie weet komt er toch ooit een strenge winter dan kunnen de kinderkamers overdag verwarmd worden en kunnen de meiden gewoon boven spelen.

  • Vloerverwarming lijkt mij ook ideaal omdat je dan geen radiatoren meer nodig hebt. Bij mij hebben twee van de vijf kinderen geen verwarming op de slaapkamer. Maar ze klagen eigenlijk nooit : )

 2. In de keuken zat een radiator, maar die heeft men verwijderd omdat hij op een onlogische plek zat. In de woonkamer zit nog een hele kleine radiator. Maar dat formaatje is vast niet afdoende voor de hele woonkamer. Ik denk dat wij het toch moeten hebben van de convectorput in de woonkamer. Het zit achter de bank. Zuigt warmte op en werkt binnen enkele minuten. Onze hele kamer is verwarmd terwijl we niet die lelijke dingen in huis hebben.

 3. Wij hebben van die saaie standaard radiatoren die al in ons huis zaten toen we hier kwamen wonen. En die doen het, dus ze blijven nog wel even. Als we ze ooit vervangen, nemen we wel mooie denk ik, maar vooral ook met die handige knoppen dat je ze per kamer aan en uit kunt zetten met je telefoon. Dat hebben we nu niet. Dan kun je nog een stuk zuiniger stoken lijkt me.

  • Ja, dat klinkt wel heel handig. En ook dat je dan bijvoorbeeld op weg naar huis met je smartphone alvast de verwarming kunt aanzetten zodat je in een behaaglijk warm huis thuis kunt komen!

 4. Ik heb heel gewone radiatoren, maar twee ervan heb ik vervangen door van die handdoek-ophangers: in de badkamer en in de keuken. Die vind ik erg handig, en of ze fraai zijn vind ik minder belangrijk. Ze zijn in elk geval niet fraai als ze volhangen met drogende sokken en ondergoed.

 5. Leuk om je eigen radiatoren te zoeken. Helaas willen de loodgieters die het onderhoud in huis doen alleen hun eigen radiatoren verkopen en plaatsen. Zo merkte ik. Geen denken aan om ze bij de bouwmarkten te kopen en ze daarna door een merkloodgieter te laten installeren.

  Dan komt er een prijs uit waar ik wel drie radiatoren bij hen kon kopen en installeren.

  Ik wens je sterkte met je radiatoren zoeken en plaatsen. Probeer voor die tijd een offerte te krijgen van een loodgieter. ????

  • Dat is een belangrijke aanvulling zeg Consuminderen. Ik wist niet dat loodgieters daar zo moeilijk over zouden doen. Daar sta je dan met je mooie antieke radiator van de Praxis...

  • De door mij aangeschafte convector op marktplaats heb ik dan ook op gratisoptehalen gezet.
   Mijn huidige loodgieter heeft voor gelijktijdig vervangen van al mijn convectoren in radiatoren een goede offerte gegeven.

 6. Ja er zijn vele te verkrijgen in alle soorten en maten. Die pastelgetinte zijn leuk ook! Ideaal voor op een kinderkamer. Johan cvs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder