Reacties

Droogtrommeldoekjes: voors en tegens van deze doekjes — 26 reacties

 1. Ik gebruik geen droogtrommel doekjes. .Want ik heb geen droger ivm milieu.
  Dus heb ik die zorgen niet. Mijn was droogt aan de lucht of boven op zolder..
  vroeger had ik wel een droger maar ik was allergisch voor de doekjes.
  goede tip van die schoon maakazijn..

 2. Ik heb ze ooit gekocht maar nauwelijks gebruikt. Ik vergeet het gewoon... Dus hebben ze voor mij vast niet veel waarde, anders dacht ik er wel aan.

  • Nee, dan heb je ze inderdaad daar niet voor nodig. Maar zoals je in de post kunt lezen kun je ze ook voor allerlei andere dingen gebruiken!

 3. Ik gebruik ze soms. Voornamelijk bij beddengoed. Ik vind het fijn als daar een lekker fris geurtje aan zit. Dat ze ook helpen tegen het statisch zijn van kleding heb ik nooit geweten. Eigenlijk ook nooit last van gehad. Hahaha.

 4. Ik vind ze heerlijk ruiken! Maar ik hang de was meestal op het rekje of buiten, dus heel vaak gebruik ik ze niet. Onlangs nog een reportage gezien : 'my strange addiction' of zoiets. Was er eentje die verslaafd was aan het eten van zulke doekjes! Ze deed het al ja-ren en verschillende doekjes per dag. Die haar adem zal altijd fris ruiken, zoveel is zeker ;)

  • At ze ze op?! Dat is toch wel heel erg zeg. Dat kan nooit gezond zijn... En dan zijn er mensen die zich al zorgen maken dat ze de chemicaliën in ademen. Zij eet ze zelfs op.

   Wat zijn er toch bijzondere mensen.

 5. Kunnen de doekjes ook bij donzen kleding in? Dons mag absoluut niet met wasverzachter gewassen worden dus ik weet niet of de geurdoekjes in de droger wel mag.. Weet iemand dit? Ik wil graag een fris geurtje aan mn jas geven aangezien de dons wasmiddel waar ik het mee was geurloos is

  • Ik heb het opgezocht Wn en de meningen zijn verdeeld. De een zegt dat je geen geurdoekjes moet toevoegen omdat die de beschermende laag van een donzen jas aantasten.

   Maar er zijn er ook die zeggen dat je een donzen jas in de droogtrommel moet doen met een paar handdoeken en twee tennisballen. De handdoeken helpen vocht te absorberen en de tennisballen zorgen dat de dons goed blijft.

   Als je het eng vindt, zou je de jas misschien buiten kunnen hangen zodat hij fris gaat ruiken? Of eventueel een beetje parfum er op?

 6. Als ik mn wasdroger gebruik ('s zomers gaat alles lekker buiten) dan gaat er altijd een doekje mee. Soms wel eens 2. Ik koop ze eigenlijk altijd bij Action, maar gister waren ze daar op. Bij onze Kruidvat verkopen ze ze niet, maar zag dat ze bij Blokker maar €1, kosten.
  Ik wist het niet, van die statisiteit en de anti-kreuk, maar het blijft bij mij ook vrij lang in de machine zitten ????
  Wel handig om te weten, dat ze eventueel hergebruikt kunnen worden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder