Gratis bioscoopkaartjes bij abonnement op Veronica gids

Vorige week gingen we naar de bioscoop. Mijn man, ik en onze oudste en jongste zoon. De totale kosten waren 60,-.

We waren zo klungelig geweest om er niet aan te denken dat onze oudste zoon studentenkorting kan krijgen, en hij had zijn pasje natuurlijk niet bij zich. Anders waren we uitgekomen op 58,- wat eigenlijk niet veel beter is. In de pauze trakteerde mijn man de jongens royaal op een doos popcorn, en nam zelf een een soort cruiseship met chips en een sausje. Ik had alleen een kopje koffie en een klein zakje M&M’s.

Maar het was wel een superleuke avond! Ik was vergeten hoe leuk het is om in de bioscoop te zijn.

Veronica magazine + 2 gratis bioscoopkaartjes

De bioscoop is niet zo’n goedkoop uitje. Daarom wilde ik een leuke tip delen. Als je een abonnement neemt op Veronica Magazine voor 10 euro, krijg je gratis 2 bioscoopkaartjes. Zelfs als je geen boodschap hebt aan de Veronica gids, is dit nog een goede deal.

Weet jij nog leuke acties voor bioscoopkaartjes? Want ons bioscoopbezoek smaakte naar meer!

Similar Posts

19 Comments

 1. Ik spaar de punten van optimel. Hierbij zijn ook regelmatig acties dat je een kaartje bij de Pathé.
  Je betaald € 6 en € 3,50 aan optimelpunten voor een kaarjte van ma-do (€7 voor een weekndvoorstelling). Voor de 3D en IMAX geldt een toeslag maar het scheelt je altijd nog € 3,50.

  Alle kleine beetjes helpen want het is en blijft duur een bioscoop bezoek. Ik neem altijd zelf een flesje water mee. Ik koop daar niks want het is gewoon belachelijk duur.

  1. Dat is een mooie besparing Maaike. Bedankt voor de tip!

   In het verleden namen we ook altijd onze eigen snacks mee, maar het bioscoopbeleid is daar strenger in geworden. Het mag echt niet meer… Hoewel ik eigenlijk niet weet hoe ze het willen tegenhouden.

 2. Wij hebben een Utopolis in Almere, ik weet niet hoe het exact in elkaar steekt, maar hier kun je een flexcard aanschaffen, 1 bedrag per maand en het kost je veel minder om te gaan.. maar of die dan pp moet aanschaffen of ook anderen op 1 kaart mee kunt nemen?Vraag eens bij jullie vaste bios of zij dat ook hebben…
  X

  1. Dat is dan weer ontzettend jammer :( Ik heb het even door zitten lezen maar als je vaak gaat of wilt gaan, is het natuurlijk makkelijk te doen! Gezien ik ook las dat je met deze flex card dezelfde film zoveel mag bezoeken als je wilt alleen al en ook tijdens de kerstvakantie etc…. en dus feestdagen en zaterdags mag je ook gewoon gaan…. zegt ook wel weer iets over dat het eigenlijk slecht gaat en ze de zalen niet vol krijgen vaak dan, haha ;-)

 3. Ik zou geen acties weten, ik ben echt al in 10 jaar niet meer in een bioscoop geweest en geef er ook helemaal niet om. Wij hadden vroeger dacht ik wel iets waarmee je goedkoper of 1 persoon gratis mee kon laten gaan, te lang geleden, ik weet het niet meer precies. :P Maar dat zijn wel hele dure kaartjes dan! Bij de bioscoop waar ik altijd ging zijn ze maar 8,50 p/st, dat is volgens mij ook niet verandert in al die jaren, of misschien 1 euro omhoog maar meer ook niet. 3D is ‘maar’ 11 euro.

  1. Wij konden ook voor de 3D versie kiezen, maar die was op een onhandig tijdstip. Bovendien was de 3D versie inderdaad nog duurder. 8,50 voor een bioscoopkaartje vind ik een fijne prijs!

 4. Wow, wat een geld om naar binnen te komen zeg!! :o Dat is bij ons volgens mij niet zo extreem duur. Ook zeker niet goedkoop, maar ik vind de prijzen die jij noemt wel echt bizar.

  Wij regelen vaak bioscoopbonnen via T-mobile. Ik krijg elke maand punten omdat ik daar klant ben en daar kan je dan eens in de zoveel maanden weer eens een bon van bestellen. Erg leuk!

 5. € 15 per persoon voor een bioscoopkaartje? Dat vind ik inderdaad wel extreem veel! Hier ben je voor € 10 – 11 binnen…

 6. Als die 60 euro alleen de entree was vind ik het ook veel.
  Ik weet niet naar welke bioscoop je bent geweest en welke film?
  Zelf kom ik regelmatig bij een Pathe bioscoop en die bieden een Pathe Unlimited kaart aan voor 19 euro per persoon, daarmee kun je een maand lang films kijken.
  Ook kun je vaak voordelig bioscoop kaartjes scoren op Marktplaats
  Daar staan oa filmkaartjes op voor een bepaalde film maar ook bioscoopkaarten.
  Zoek maar eens op filmkaartjes

  1. De zestig euro was inclusief snacks! We gingen naar Jurassic World en betaalden ongeveer 40 euro voor de filmkaartjes en zo’n 20 euro voor de snacks. De snacks waren met name erg duur dus.

 7. Ik zou wel even goed de voorwaarden lezen vaak is het zo dat je dan een jaarabonnement moet nemen.
  Andrea

 8. Tree treatment Marietta pine service to tree treatment Woodstock tree corporation Marietta pine organization Woodstock tree service Marietta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.