Reacties

Gereedschap onder de loep + de Ultieme All in One oplossing! — 39 reacties

 1. Ik ben er heel erg zuinig op, toen ik in 1994 mijn huidige huisje kreeg, kwam mijn opa met zijn gereedschapskist en daar zat alles in wat je nodig hebt voor eerste hulp in huis. En nog steeds is alles er nog, tot ijzerzaag en een gewone zaag aan toe, en een verstekblokje, alle soorten sleutels en schroevendraaiers, zelfs een minisetje voor het milimeterwerk van een bril bijv. die schroefjes. Het enige wat hij niet heeft mee gegeven omdat het niet kon, ik moet dat echt zelf doen is een goede boormachine, omdat de muren hier en daar van gewapend beton zijn lijkt wel. Daar heeft heel Almere last van trouwens... dus dat moet echt een diamantboor het liefst zijn en die machines kosten nogal wat. Gelukkig heeft liefste een Hilti, en heb ik er eentje bij de hand.

  X

 2. Ik heb zelf een Ikea gereedschapskoffertje en ben daar zo ontzettend blij mee haha. Er zit eigenlijk alles in wat ik vaak gebruik. Mocht ik groter gereedschap nodig hebben als een boormachine of een zaagmachine dan neem ik altijd een kijkje bij mijn vader op zolder.

 3. Nou, als ik dat lijstje bekijk, heb ik nog heel wat inkopen te doen. Maar ik ga voor je laatste oplossing: ik roep dat ik een klusje heb en dat er pizza als beloning tegenover staat en de broers met gereedschapskisten staan voor me in de rij;).

 4. Mijn man heeft veel gereedschap. Maar verzamelt ook van alles,planken stekkers enz "voor het geval dat". Daar hebben we deze lockdown al plezier van gehad.

 5. Een hamer is zeker belangrijk in huis en ver daar buiten.
  Gereedschap moet goed zijn, voor komt irritatie tijdens het klussen.
  Een samengesteld pakket met gereedschap zal ik nooit kopen, liever kopen wat ik nodig heb van goede kwaliteit., gaat een leven mee. Hans

 6. Voor wij ons eerste koophuis kochten, wat overigens flink verbouwd moest worden, hebben wij eerst geïnvesteerd in goed gereedschap. Dit is immers het halve werk! En goed gereedschap maakt vele klusjes een stuk makkelijker.

 7. Leuke foto’s! Mijn vader heeft de wereld aan gereedschap. Kan zo een praxis openen als het zou moeten haha, hij weet ook altijd precies als er wat mist en als ik wat kapot heb is het super handig dat hij alles in huis heeft

 8. Ik had al heel veel gereedschap toen ik nog alleen woonde. Een heuse gereedschapskoffer en inhoud. En een heel stel boormachines (zelfs eentje voor in betonnen muren). Mijn verkering sloeg stijl achterover toen hij mijn boormachines zag en vooral toen bleek dat ik ze ook nog kon gebruiken ook. Onze gereedschapcollecties zijn inmiddels samengevoegd en zeer indrukwekkend, al zeg ik het zelf. We lijken de Praxis wel!

 9. hahaha ik moest zo lachen om de reactie van Nicky 🤣
  Geweldig als een vrouw weet hoe ze gereedschap goed moet toepassen. Het is overigens altijd handig als je een basis tool-box in huis hebt waarmee je lig de "EHBO" klussen zelf kunt aanpakken.

 10. Ik ga voor de ultieme all in one-oplossing want twee enorme linkerhanden hier in huis, zowel bij H. als bij mij. Hij had ooit een droger en wasmachine aangesloten op een verlengsnoer (levensgevaarlijk, zei ooit een klusjesman die voor iets anders kwam) in ons vorige huis. En in dit huis had hij zelf iets met een lamp ophangen gedaan (wederom 'levensgevaarlijk' als reactie van weer een andere klusjesman die kwam omdat het niet soepel ging met de desbetreffende lamp). Uiteindelijk kiezen we nu altijd voor een klusjesman.
  Off topic erg moeten lachen om dat afdakje...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>