Reacties

Wat hebben een freesmachine en Herman Finkers met elkaar te maken? — 15 reacties

  1. Ik gebruik al jaren een freesmachine, voornamelijk voor houtbewerkingen. o.a. voor het afronden van randen of het frezen van slotgaten of zwaluwstaart verbindingen.

  2. Die machines zullen wel hun nut hebben maar die zullen hier meer in de weg liggen dan dat ze gebruikt worden. Ik laat het werk daarom liever aan een professional over.

  3. Geweldig, die grap van Finkers! Ik houd erg van grappen over geloven - over wat belangrijk is moeten grappen worden (kunnen) gemaakt!

  4. Nog nooit van gehoord 🙈 Helaas hebben ook H en ik twee enorme linkerhanden. Klussen moeten we altijd uitbesteden. As we speak is mijn 76-jarige vader nu aan het werk in onze tuin (snoeien en netjes maken). Dat wil hij overigens zelf heel graag. Hij is iemand die niet graag op visite komt. Hij wil gewoon wat te doen hebben en dan tussendoor kletsen. Wij betalen zijn reiskosten (heen) en brengen hem thuis (drie kwartier rijden), ik maak een mooie Indische maaltijd en geef de rest mee zodat hij er nog een dag van kan eten. Meer wil hij absoluut niet hebben. Nu ik erachter ben gekomen dat hij weinig zonnebrandproducten heeft en andere huidverzorging zoek ik dat ook erbij en dat geef ik dan ook mee. Afijn, lang verhaal 😅

    • Wel een mooie oplossing Rory: je vader gezellig op bezoek, en hij heeft bij jullie iets om handen. En fijn dat hij tenminste wel handig is : )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder