Reacties

Skil Combisaw met koffer: een review — 35 reacties

 1. Ik ben getrouwd met een hele handige man. We hebben dus heel veel elektrische doe het zelf apparaten in huis. Sinds wij zelf de badkamer hebben verbouwd kan ik nu een beetje overweg met een boormachine, schroefmachine en een tegelsnijder. Het echte andere doe het zelf werk laat ik liever toch nog aan mijn man over. Wel zo veilig voor mijn vingers, en die van de anderen ;)

  • Wat knap dat jullie zelf de badkamer hebben verbouwd zeg! En het lijkt me prettig om overweg te kunnen met een boormachine, schroefmachine en zelfs een tegelsnijder.

 2. Klinkt als een stoer en handig apparaat. Wij wonen in een huis van meer dan 100 jaar oud en dan moet er wel eens iets geklust worden. Dus bij ons zijn aardig wat elektrische klus-apparaten in huis.

 3. Handig! Mijn vriend is van het zagen bij ons thuis en die heeft volgens mij een normale zaag. Ik moet trouwens denken aan de keer dat iemand op internet een 'dikkepeerzaag' aanbood, haha!

 4. Ik kan helemaal niet met dat soort gereedschap omgaan. dat laat ik mijn man of mijn schoonvader liever doen! Ik heb weer andere kwaliteiten denk ik dan maar zo... Geef mij maar een lelijke bloempot of lampenvoet en ik maak er iets moois van... Dat kunnen zij dan weer niet . Ieder zijn ding! Maar dapper van je dat je het gewoon gedaan hebt! Ik denk dat ik er niet eens aan zou beginnen...!!

 5. Hahahah die eerste foto, briljant!
  Hele fijne review! Ik moest er echt om lachen. ;)
  Maar lijkt me een fijn ding, ik zoek nog zoiets dus ik zet hem op mijn verlanglijstje. Zou heel handig zijn met de klussen die ik nog in huis wil doen. :)

 6. Wat een leuke foto zeg! Ik werd er vrolijk van. Hier hebben we heel veel gereedschap liggen we hebben ons huis al een behoorlijk eind verbouwd en dus is er steeds wat aan geschafd om het klussen gemakkelijker te maken.
  Stoer dat je het hebt aan gedurft hoor om uit te proberen. maare laat die takken toch maar lekker zitten hihihi

  • Het juiste gereedschap maakt klusjes een stuk makkelijker inderdaad. Prettig dat jullie een goede voorraad hebben. Dan grijp je nooit mis.

   Ik zal van de takken afblijven. Maar ik moet me wel beheersen hoor...

 7. Of ik elektrische doe-het-zelf apparaten in huis heb? Ik heb wer-ke-lijk alles! Van decoupeerzaag tot klopboormachine tot elektrische schroevendraaier, schuurmachine.... Al-les!
  Het is zelfs zo erg dat ik wel een uitleenpunt voor de hele buurt lijk. Iedereen komt bij mij altijd aankloppen voor een zaagje of een schroevendraaier. ;-)
  Dat wil niet zeggen dat ik zo handig ben, hoor. Ik heb al dat spul in huis voor het geval er eens iemand langskomt die wel handig is. Dan vraag ik: "Gôh, zou jij voor mij misschien even een stuk van dat plankje willen zagen?" Als ze dan zeggen: "Daar heb ik het juiste materiaal niet voor bij me", dan tover ik mijn gereedschapskist te voorschijn! ;-)

 8. Haha wat leuk om te lezen!
  Jeetje die nachtmerries over die figuurzaagjes heb ik ook nog wel. Wat een drama was dat zeg. Om nog maar niet te spreken over die pijnlijke hand die je er daarna aan overhield.

 9. Dat ziet er inderdaad als een handig ding uit Nicole.
  Wij hebben wel diverse dingen maar die gebruikt manlief altijd, ik ben een echte kluns wat klussen betreft.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder