Reacties

Dentalux sensitive plus tandpasta: goed alternatief voor Sensodyne? — 26 reacties

 1. Ik ben wel benieuwd naar het resultaat, niet alleen over twee maanden, maar ook als je weer naar de tandarts bent geweest.

  Love As Always
  Di mario

 2. Heb je toevallig 2 tubes tandpasta meegenomen voor €1,38? Stuksprijs is €0,69 namelijk!

  Wij gebruiken deze tandpasta van de Lidl al zo'n 4 jaar naar tevredenheid. Onze mondhygiëniste blijft hameren op Sensodyne echter staat ons gebit er beter bij tegenwoordig bij gebruik van de Lidl tandpasta! Dus wij willen niets anders meer! 😉

  Groetjes Janie

  • Nog goedkoper dus! 😀

   Wij gebruiken tegenwoordig alles van de Lidl. Tandpasta, shampoo, deodorant etc. Bevalt ons ontzettend goed en we besparen flink in onze portemonnee. In het verleden wilden we alleen maar A-merken maar nu dus blij met de Lidl producten!

 3. Ik las laatst in een studie over tandpasta's met fluoride, dat Sensodyne het slechtste scoort. En dat voor zo'n dure tandpasta.
  Ik gebruik 's morgens Elmex Sensitive Professional en 's avonds Parodontax Original Fluoride.

 4. Ze bestaan nog: eerlijke adviezen. Ik heb veel soorten, smaken en merken geprobeerd (van duur tot goedkoop) maar houd het nu bij Prodent. Die bevalt het best. Koop ik in de aanbieding bij Kruidvat. Tien tubes tegelijk.
  Ik ben benieuwd of jouw nieuwe tandpasta bevalt.

 5. Man gebruikt deze tandpasta al een tijdje en is tevreden. Zelf gebruikte ik Thermamed gel (zo'n flesje) maar nu ook de Lidl tandpasta. Lekkere smaak, geeft goed gevoel. Overigens adviseerde een hele dure tandarts me vele, vele jaren geleden al gewoon "een" tandpasta te gebruiken. Volgens hem maakte het niks uit, duur of niet, extra zus of zo, het poetste allemaal schoon. En heb nog steeds mijn eigen tanden... 😀🍀

 6. Geen idee wat voor tandpasta ik gebruik. Meestal neem ik er mee uit de Aldi of een andere winkel waar ik toevallig ben. Gezien mijn gebit nog volledig is op één tand na zal het wel niet slecht zijn wat ik gebruik.

 7. Hoop dat het goed werkt de Dentalux Sensitive Plus, als het een beter product is moet je het niet laten liggen.
  Maar ik sluit me wel aan bij de reactie van Di Mario. Hans

 8. Ik gebruik ook sensodyne en dat helpt echt voor mijn gevoelige tanden...ik zal jouw tip onthouden! Ik moet wel zeggen dat ik erg lang doe met 1 tube, dus qua kosten valt het mee.

  Ben benieuwd naar je ervaring over een paar maanden, succes!

 9. Uit de test van de Consumentenbond blijkt dat aquafresh het beste eruit komt. Van de 18 getestte staat dentalux op nr 14. Er is gekeken naar oa fluor, schurende werking, duurzaamheid qua verpakking.
  Ik gebruik prodent coolmint, staat op plek 15.
  Heb de aquafresh al in huis 😂

 10. Wij gebruiken Oral B tandpasta, ook zo schreeuwend duur. Da’s de keuze van mijn verkering, uiteraard (haha). Ik denk dat de tandpasta niet uitmaakt maar hoe je poetst wel.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder