Excuus voor de email lawine!

email lawineIk ben de hele dag druk bezig geweest Huisvlijt op te ruimen!

Net zoals je soms zo’n kast heb met allerlei spullen, zo heeft Huisvlijt allerlei posts. Over heel uiteenlopende onderwerpen. Dat is leuk, maar soms komen sommige posts daardoor niet tot hun recht.

Opruimactie op Huisvlijt

Bepaalde posts raken ondergesneeuwd. Dus het leek me een goed idee die een eigen plekje te geven. Dat maakt bovendien Huisvlijt rustiger en duidelijker. En zo krijgen die posts ook eens een kans om te schitteren. Een deed ik dit al met mijn posts over koffie.

Ik ben vandaag dus de hele druk aan het knippen en plakken geweest. Maar al dat virtuele opruimen veroorzaakte helaas een aantal emails van Huisvlijt. Ik snap nog niet goed wat er mis ging, maar even ter geruststelling: dit is niet mijn gewoonte!

Sorry voor de email lawine

Voor iedereen die er last van had: sorry!

Gelukkig was het voor een goed doel. Mijn ruim 100 posts met product reviews hebben nu een mooi eigen plekje op het internet gekregen. Als Huisvlijt een rommelig kastje was, dan is het nu een stuk opgeruimder! Maar Huisvlijt blijft natuurlijk wel gewoon Huisvlijt! Met posts over het dagelijks leven, huishouden, huishoudelijke beslommeringen enz. Alleen wat netter!

Nieuwsgierig naar het resultaat? Dat zie je op mijn Review Blog.

‘Ruim’ jij je blog regelmatig op?

Similar Posts

11 Comments

  1. Gelukkig Roelien! Fijn om te horen dat je ze zelfs nog weer eens hebt gelezen. Zo’n blogpost lijkt wat dat betreft op oude foto’s: als je er eenmaal in aan het kijken komt, raak je er weer in verdiept.

 1. Ik ben helemaal gerustgesteld! Het kan gebeuren.
  Dankjewel voor de toelichting!
  Ik zal je verder met veel plezier blijven volgen.
  Succes met je blog.
  Groetjes Glennie

 2. Zo wat een reviews heb je al geschreven! Altijd handig dat ze bij elkaar staan, zoekt voor ons ook makkelijker ;-)

 3. Haha ik kreeg vanmiddag een telefoontje van mijn moeder, waarom ze zoveel mailtjes van me kreeg. Bleek dat het van jouw blog kwam in plaats van de mijne. Ik was al even bang dat ik gehackt was, maar gelukkig zag ze al snel dat ze verkeerd had gekeken. Uiteindelijk heb je ons een erg gezellig telefoongesprek opgeleverd ;-)

 4. Whaha dat had ik toen ook gedaan. Alles naar private gezet en toen de lezenswaardige (lol) stukjes weer een voor een terug naar public. Oeps :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.