Dode kraai. En laat dit een waarschuwing zijn!!!

dode kraai

Wonen op het platteland kan best schokkend zijn....

Dode kraai

Disclaimer: ik heb die kraai niet opgehangen! Ik heb enkel de foto genomen, toen ik de levenloze kraai heen en weer zag wiegen in de wind in de wei van de buren.

Zie ook Raaf versus kraai.

Similar Posts

22 Comments

 1. Weerzinwekkend! Ik zou de buurman er direkt op aanspreken. Wij wonen ook in het buitengebied en hier wordt ook heel anders gedacht over dieren. Ik heb een boer er op aangesproken dat hij zijn kat verwaarloosde (het dier kon nauwelijks lopen en was broodmager, zag er doodziek uit) Zijn vrouw was het ook volledig met me eens. Ik neem hierin wel mijn verantwoordelijkheid. We kunnen het nog steeds prima samen vinden, denken alleen anders over het hebben van dieren, bij verwaarlozing trek ik echter direkt aan de bel.

 2. Ze doen wat om ze op afstand te houden maar of het helpt. In ons vorige huis werden we iedere ochtend wakker van die kraaien op het dak om 5 uur s'ochtends. Maar om het zo op te lossen nee.. Wij niet in ieder geval.

 3. ja ik ken het ook wel, maar vind het en heel bruut en onnodig want t zal niets helpen tegen de kraaien, ik vind het bijna iets middeleeuws hebben...
  (tegen de pest ofzo )
  Wat vind je er zelf van?

  1. Nee, dit mag niet. Alle vogels in Nederland zijn beschermd ogv de Flora- en Faunawet. Als buurvrouw hier een melding van doet bij het ministerie van EL&I in Den Haag dan krijgt meneer een fikse boete.

 4. Onze oude buren schoten ze gewoon uit de boom.Maar ze kunnen wel een hoop schade aanrichten.Maiskuil kapot en dat gaat rotten.Maar ik vroeg ook altijd of ie het niet bij z'n eigen wou gaan doen.Niet bij ons ivm kinderen.
  Zilverpapier werkt ook wel hoor.
  Groet, Wilma

 5. He bah!! Kan die er geen eentje van plastic ophangen. Of zijn die beesten niet in de maling te nemen. Moest van de week wel erg lachen om een stel kraaien. Er stond in de stad een fiets met op zijn zadel een heerlijk wolletje. Nou dat vonden die kraaien ook. Ze plukten het hele dekje leeg. Hun nest zal wel lekker zacht en warm zijn. hahaha...
  Groetjes Marguerite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.