Reacties

Je hebt plinten, en je hebt Plinten! — 19 reacties

 1. Hier vanwege allergieën overal harde vloeren, behalve in de oude kamer van Dochter. In de meeste slaapkamers laminaat, in de woonkamer grenen. ook in de keuken komt na tegenvallend laminaat een houten vloer. De hele deel is betegeld. Niet onze smaak maar wel praktisch. De plakplintjes op foto 2 ken ik maar al te goed en ook ik ben ze redelijk zat. Die plinten die je nu hebt zijn echt heel mooi! Waar vind je zoiets?

 2. Wij hadden in ons oude huis een prachtige laminaatvloer , heel mooi afgewerkt. In dit huis zit een boeren grenen vloer, lijkt heel mooi maar is niets waard, vind ik persoonlijk. Veel kieren, en hij lijkt nooit schoon te worden, ik snak dan ook naar de loterij en geld voor een prachtige afgewerkte laminaatvloer!

 3. Wat een bijzondere plinten, die heb ik nog nooit gezien. Wij hebben in de keuken een oude houten vloer liggen die ik zelf voorzien heb van van die inderdaad beroerde plinten. Dat staat nog op de verbeterlijst. Verder hebben wij bij al onze houten vloeren prachtige houten plinten van 10 cm hoog, van hetzelfde hout als de vloer is.

 4. Wat een mooie plinten zeg, die heb ik nog nooit gezien. Wij hebben een zwarte tegelvloer, met hoge witte plinten. Staat helemaal prachtig. Ik wens je een fijne dag. groetjes Anita

 5. Mooie plinten!
  Wij hebben in de keuken tegelplinten en in de kamer hebben we laminaatplinten. Niet zo mooi als die van jou. De kamer moet nodig eens opgeknapt worden, maar we wachten nog maar even tot de jongens wat groter zijn...

  • Dat kan ik me voorstellen! In ons oude huis meenden wij op een gegeven moment dat de tijd rijp was het huis opnieuw te verven. Maar binnen twee maanden zagen de wanden er weer uit als voorheen. We waren te vroeg!

 6. Hier een houten vloer, met hoge plinten in de woonkamer, de keuken (en serre en gang) praktisch betegeld. Boven ligt op 3 kamers en overloop vloerbedekking, en bij jongste ligt PVC wat lijkt op houten vloer (doordat hij heel veel met Lego speelt, was vloerbedekking niet handig, en na een verbouwing van die kamer is het dit geworden).

  Vóór de houten vloer in de woonkamer, lag er laminaat met net zulke plinten (en dan ook nog vastgeniet), aaarrrggghhh (dat noem je geen plinten, maar afwerklatjes...)

 7. Beneden overal dezelfde tegels met tegelplinten en vloerverwarming. Geen houten plinten meer want die verweren en beschadigen door dweilen en stofzuigen.
  Boven hebben we laminaat met kunststof plinten (geen plakplinten gelukkig) en een planken vloer met houten plinten. Alleen op onze slaapkamer ligt vloerbedekking maar die ben ik moe! Onze zoon heeft een keer overgegeven daar en het gaat er niet meer uit!

 8. Wij hebben beneden ook laminaat met idd de beroemde plaklatjes ;). Manlief heeft ze indertijd allemaal vastgezet met een extra spijkertje. Maar na 10 jaar, 2 kinderen en een hond heeft de laminaatvloer wel zijn beste tijd gehad. Het liefste zou ik een tegelvloer willen. Misschien binnenkort. Boven ligt nog vloerbedekking, maar dat gaat er binnenkort uit en dan leggen we daar laminaat. Dat is iets praktischer.

 9. Beneden plavuizen, die lagen hier al toen wij er kwamen wonen. Boven ligt laminaat met net zulke plinten als op de onderste foto. Correctie...... de helft van de muren hebben plinten, de andere helft is stuk, verdwenen, gebroken ;)

  Groet Isabelle

 10. Heel veel papier- en/of zilvervisjes hier (vochtige bodem, want zand over veen grond gespoten), dus als ik het voor het zeggen had: liever geen plinten. Daar verstoppen die mormels zich achter en planten ze zich voort.
  Groet, Hsm.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder