Dat zijn leuke dingen voor de mensen

Ik kan er niets aan doen, maar mijn hart gaat toch altijd wat sneller kloppen door dit soort stickers en aanbiedingen….

Morgen laat ik zien wat ik kocht.

aanbieding

Hoe reageer jij op actiestickers en beloftes van korting?

Similar Posts

18 Comments

 1. Ik ben een ontzettende zwakkeling wat dat betreft; met een levensgroot gat in haar hand. Alles met korting wordt alleen maar aantrekkelijker om aan te schaffen. Dingen die ik niet nodig heb, worden dan ineens onontbeerlijk.

 2. Ik moet toegeven dat ik er ook op reageer als een stier op een rooie lap ;-)
  Maar de laatste jaren heb ik geleerd om me toch echt af te vragen of ik het echt nodig heb. Mijn huis slibt dicht en ik probeer juist wat spullen eruit te krijgen i.p.v. erin!

  1. Leuke vergelijking Sunny mama ‘als een stier op een rooie lap’.

   Er is iets onweerstaanbaars aan gele en rode actiestickers die je toeroepen dat het een goede deal is….

 3. Als je eenmaal door hebt dat de winkels weten dat ze je kunnen verleiden met al die flitsende stickers en verlaagde prijzen dan heb je de eerste hobbel al genomen.
  Iets wat je normaal niet zou kopen daar heb je nog steeds niets aan ook niet al kost het maar één euro! Verdienen en besparen doe je pas als iets wat jij wilt hebben of nodig hebt nu stukken voordeliger is.

  Toch ben ik heel benieuwd wat je gekocht hebt!

 4. Ik weet het niet. Aan de ene kant ben ik erg gevoelig voor korting (als ik iets zie dat ik nodig heb dat in de aanbieding is, dan haal ik het vaak meteen. Soms neem ik wat extra’s mee, omdat het in de aanbieding is.
  Mijn oplossing op dit moment is gewoon om de winkels te mijden.

 5. Probeer het te vermijden maar zaterdag had ik toch een leuk dealtje. Twee halen een betalen voor (hoe noemen jullie dat?) Sweatervest? Normaal 59 dollar per stuk, nu 19.95 en de tweede gratis. Dus ipv 120 dollar 20! Nou dat heb ik niet laten liggen voor de dames hier. Het waren precise de kleuren, en de laatste, die ze mooi vonden.
  En ze zitten zo lekker warm Mom!, Pfft het was al zo heet hier en dan zo warm vest aan, om te passen dan. Ging bijna plat toen ik het zag, maar de prijs hield me op de been. Meestal gaat het andersom.
  Groet, Wilma

 6. Nee ongevoelig voor. De enkele keer dat ik het wel kocht was iets dat al op verlanglijstje stond of voor dochter was.

 7. V&D hebben we een tijd geleden ontdekt in Bergen Op Zoom. Wat een leuke winkel! broeken die passen, dat is heel wat met m’n 1.76m. In NL passen broeken me veel beter ;) En jassen in kleur, ook een hele speurtocht in België, in Nederland keuze te over!
  jaja, ik kom er graag : alles onder één dak en voor iemand die echt niet graag shopt, de ideale oplossing! Nu ben ik wel benieuwd wat je gekocht hebt voor die prijs.

 8. Kortingstickers… 70% korting, en zelfs de helft korting. Ik hou van acties en aanbiedingen. Het is voor mij echt een sport. Laatst nog twee winterjassen gekocht, allebei 60% korting en daarna van het totaalbedrag nog 15% korting. Dan ben ik blij ;-).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.