Reacties

Anders gaat ook van Elisa Cordaro review — 7 reacties

  1. Toevallig hadden we gisteren een gesprek over "sociaal zijn". Mijn man is met het ouder worden steeds meer zichzelf geworden. Kluizenaar (met een beetje Asperger).Dat is rustig voor hem,je niet meer in "normaal" wringen

  2. Als je feestjes niet leuk vindt, dan ga je toch gewoon niet? Nu je een bepaalde leeftijd hebt moet je dat toch gewoon kunnen afzeggen. Ik doe dat ook.

  3. Interessante vraag die je jezelf stelt: ben ik dan ook autistisch?
    Onze zoon was 4 toen hij de diagnose Autismespectrumstoornis kreeg. Onze dochter 24. Eerlijk gezegd geloofde ik er eerst niet in dat mijn dochter autistisch was, totdat ik meer las over autisme bij vrouwen en dat dat vaak niet herkend wordt... Zelf ben ik nu al achter in de vijftig en ik beschouwde mijzelf als hoogsensitief en introvert. Maar door de diagnose van mijn dochter en doordat ik nu meer lees over autisme bij vrouwen denk ik dat ik ook gewoon autistisch ben. Ik heb niet echt de behoefte om nog een officiële diagnose te laten stellen. Ik heb er genoeg aan dat ik het voor mezelf weet. Ik snap nu wel beter waarom ik zo'n hekel heb aan bijeenkomsten met veel mensen en verjaardagen e.d. En dat ik na zoiets doodmoe ben. Ik herken mijzelf in veel dingen zoals jij jezelf beschrijft Nicole! Dus zou best kunnen dat je ook autisme hebt. Ik wil het trouwens niet als een stoornis zien. Meer als een variant. 😊

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder