30 dagen meer geld overhouden challenge

Advertorial

In onderstaand filmpje van de ING worden mensen geïnterviewd over hun aankopen. In het filmpje gaan ze op zoek naar de beste impulsaankoop.

Er zijn opvallend veel schoenen gekocht! Maar ook een taillebroek, iets lekkers en een muts.

Hoe vaak laat jij je eigenlijk verleiden tot wat je niet nu nodig hebt? Meer Geld Overhouden Challenge van de ING

Het filmpje is onderdeel van de 30 Dagen Meer Geld Overhouden Challenge. Deze challenge duurt 30 dagen. Doel van de challenge is:

Meer doen met minder geld, en misschien zelfs geld over houden.

Om je te helpen heeft ING een app ontwikkeld. Je kunt die gratis downloaden! Vind je een app niet fijn? Dan kun je de challenge ook laten mailen.

Hoe werkt de challenge?

Elke dag krijg je een uitdaging toegestuurd. De app heeft een scorebord waarop je kunt bijhouden hoeveel geld je elke dag overhoudt. Want zo snel als je geld je portemonnee uit kan vliegen, zo snel telt het ook op tot een mooi bedrag.

Doe mee en doe die dingen die bij je passen, zodat je geen geld meer uitgeeft aan dingen die je toch niet zoveel waard zijn. Ga de uitdaging aan en na 30 dagen weet je hoeveel je hebt bespaard. Dat is vaak veel meer dan je van te voren zou verwachten.

Similar Posts

One Comment

  1. Ik heb hier ook aan meegedaan, maar ik ben na 3 weken afgehaakt. Ik vond de opdrachten steeds meer op elkaar gaan lijken en de meeste dingen deed ik al :) Maar voor mensen die nog helemaal niet besparen is het zeker een goede challenge :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.