Over griep, kringlopen en Sinterklaascadeautjes

DSCI0001

Onze gezinsleden valt als dominosteentjes, achter elkaar. Eerst ging Piet gevolgd door mij onderuit. En na een kort intermezzo zonder zieken, ligt nu Ot (8) met vuurrode konen in bed, nadat hij vannacht heeft overgegeven.

Als moeder heb ik nog nooit zoveel huisarrest gehad. Maar, ik moet toegeven, daardoor zijn het goedkope tijden. Ik gebruik mijn huisarrest om de diepvries en kasten leeg te eten, en zo sparen we aangenaam veel geld uit.

Gisteren heb ik de restjes paprika en worst die over waren van zondag verwerkt in Grote Mensen Spaghetti, en vandaag eten we aardappelballetjes van de Albert Heijn met een pot doperwten.

In het weekend heb ik ‘Dora’s aankleedspel’ gescoord bij het kringlopen, voor maar 2,50. Bij de V en D zag ik het liggen voor een tientje. Daar ga ik mijn zesjarige nichtje mee verblijden op vijf december.

Omdat ik niet te veel geld wil uitgeven aan Sinterklaas speur ik het internet af naar gratis producten. Gisteren heb ik voor mezelf een aantal gratis parfummonsters aangevraagd, een gratis proefexemplaar van KekMama, en voor mijn twaalfjarige zoon een gratis proefexemplaar van de Kijk!

Die ga ik mooi inpakken, en dan gaan ze in de zak!

Ik heb de kleine lettertjes zorgvuldig gelezen, en er lijkt geen addertje onder het gras te zitten.

En dan ga ik nu een kopje thee drinken, en bij mijn zieke kijken.

6 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh