Over griep, kringlopen en Sinterklaascadeautjes

Onze gezinsleden valt als dominosteentjes, achter elkaar. Eerst ging Piet gevolgd door mij onderuit. En na een kort intermezzo zonder zieken, ligt nu Ot (8) met vuurrode konen in bed, nadat hij vannacht heeft overgegeven.

Als moeder heb ik nog nooit zoveel huisarrest gehad. Maar, ik moet toegeven, daardoor zijn het goedkope tijden. Ik gebruik mijn huisarrest om de diepvries en kasten leeg te eten, en zo sparen we aangenaam veel geld uit.

Gisteren heb ik de restjes paprika en worst die over waren van zondag verwerkt in Grote Mensen Spaghetti, en vandaag eten we aardappelballetjes van de Albert Heijn met een pot doperwten.

In het weekend heb ik ‘Dora’s aankleedspel’ gescoord bij het kringlopen, voor maar 2,50. Bij de V en D zag ik het liggen voor een tientje. Daar ga ik mijn zesjarige nichtje mee verblijden op vijf december.

Omdat ik niet te veel geld wil uitgeven aan Sinterklaas speur ik het internet af naar gratis producten. Gisteren heb ik voor mezelf een aantal gratis parfummonsters aangevraagd, een gratis proefexemplaar van KekMama, en voor mijn twaalfjarige zoon een gratis proefexemplaar van de Kijk!

Die ga ik mooi inpakken, en dan gaan ze in de zak!

Ik heb de kleine lettertjes zorgvuldig gelezen, en er lijkt geen addertje onder het gras te zitten.

En dan ga ik nu een kopje thee drinken, en bij mijn zieke kijken.

Similar Posts

6 Comments

 1. Bedankt voor je berichtje op mijn blog, leuk!

  Ik vind het zó leuk om te lezen dat ik niet de enige ben op jacht naar gratis en goedkoop ;-)! Ook ik ben een grote fan van de kringloopwinkel.

  Enne … beterschap!

 2. Ik heb een poosje geleden ook zo’n tijdschriften rondje gedaan :-) En we kregen zelf een grote doos National geografic en Readers Digest (ook snel achteruit gezet) leuk voor in de zak of schoen.

  Hopelijk houdt jullie domino snel op, beterschap!

 3. Goed idee, ik heb ze meteen ook aangevraagd!!!!!!Zoonlief is dan nog naar 2 jaar oud maar wij willen het blad ook wel lezen…
  Gelijk al leuke post in ons nieuwe huis….alleen moet ik zelf nog even geduld hebben..over 4 weken wonen we er pas!Maar heb ik gelijk wat leuks te lezen in de kerstvakantie..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.