Wie is het? Disney editie

Wie is het? Disney editie

In de spelotheek zag ik de Wie is het? Disney editie staan. Omdat Piet (6) dol is op dit spel nam ik het enthousiast mee naar huis.

Maar ik vond het zeer teleurstellend. Het wekte bij mij de indruk dat ze bij MB Spellen snel even wat Disney figuren op kaartjes hebben gedrukt zonder daarbij te kijken naar de geschiktheid van de afbeelding voor het spel.

Daardoor is het erg lastig geschikte vragen te stellen om te bepalen ‘wie het is’. Het meest logische lijkt simpelweg alle Disney figuren af te gaan tot je de juiste hebt gevonden. Dus: ‘Is het Pocahontas?’ ‘Is het Cars?’ enz.

Laat je dus niet, zoals ik, verleiden door de leuke Disney figuren om deze Wie is het? versie te kopen. Kies liever voor de oorspronkelijke versie, die wel op een integere manier is gemaakt.

Cadeautip: abonnement op de spelotheek

Overigens, als je nog op zoek bent naar een leuk Sinterklaascadeau: geef dan een abonnement op de spelotheek cadeau! En omdat alleen een abonnement voor een kind misschien niet zo leuk is, leen ook meteen een eerste spel en pak dat er bij in!

De spelotheek is echt een geweldige uitvinding, en ik voel me daar altijd als een kind in de snoepwinkel. Al die heerlijkheden, en ik kan het zo maar mee naar huis nemen! Dat is nog eens wat anders dan de Intertoys, waar ik alleen maar verlangend naar de producten kan kijken vanwege de hoge prijzen.

Zoek hier een spelotheek bij jou in de buurt!

Tot slot

Wie is het? Wie is het? de Disney editie is alleen nog tweedehands te koop. En wellicht is het te vinden bij de spelotheek.

Lees ook mijn blogpost over Winnie de Poeh karakters!

Similar Posts

2 Comments

  1. Ik heb het hier ook en ik vind het nog wel meevallen. Ik heb echter mij laten verleiden door de Disney versie van de kinder Trivial Pursuit en dat valt pas tegen zeg.

  2. Inderdaad een prima idee!

    Zelf ben ik niet zo’n heel groot spellenmens, maar het idee is ook te vertalen naar de bibliotheek. En dáár zijn wij dan weer wél dol op ;o)

    De titel weet ik trouwens al wel, maar wacht nog even met alle details te vertellen. Ik hoop jullie straks meer te kunnen vertellen ;o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.