Creatief huishouden

creatief huishoudenIn 2009 schreef ik onderstaande post over creatief huishouden!

Huishoudelijk werk is niet zonder gevaren. Zo is er altijd dat gevaar dat je doodgaat van pure verveling. Maar ook vallende objecten vormen een gezondheidsrisico, zoals ik ontdekte toen de grote, houten puzzel van Nederland op mijn hoofd landde.

Terwijl het provincies regende zag ik sterretjes en riep verdwaasd:

‘Watskeburt? Watskeburt?!’

Creatief huishouden

Gealarmeerd door het lawaai van vallend Nederland kwam Floris naar boven denderen en vond mij daar te midden van Drente, Gelderland, Limburg, Zuid-Holland, Friesland en Zeeland. De overige provincies waren vermist. We hebben het hier tenslotte over een puzzel.

Coldpack

Ik besloot gewoon door te gaan met mijn werk, ondanks mijn kloppende hoofd, maar toen zich daar een bult begon af te tekenen ter grote van Schiermonnikoog besloot ik toch maar even te gaan liggen. Geschrokken door de grootte van mijn eiland besloot ik die te koelen, en ging op zoek naar een coldpack, die uiteraard onvindbaar was. Gelukkig zit de diepvries vol met worsten van Neef Henk, en zo bracht ik de rest van de middag door met langzaam ontdooiende worst op mijn hoofd.

Zoals ik al zei: huishoudelijk werk is gevaarlijk.

Als je niet uitkijkt heb je zo worst op je hoofd.

Leestip

Huishouden

Similar Posts

One Comment

  1. Oh! Gaat het nu weer goed met je? Inderdaad, een huishouden kan erg gevaarlijk zijn…je kunt je duim ontvellen en ontnagelen met de kaasschaaf bijvoorbeeld (hier spreekt ervaring) of, zoals mijn moeders eens uitprobeerde, met de naaimachiene naald dwars dóór die duim en nagel gaan… Maar ook minder bloedige gevaren als struikelen over piepkleine autootjes, gaan zitten op legosteentjes, of (een gauweouwe) je kleine teentje stoten aan de bank…!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.