Reacties

Kappers gesloten. Is jouw haar coronaproof? + foto's! — 44 reacties

  • Er zijn inderdaad ergere dingen, dan gespleten puntjes, maar je kunt er best van af willen. Mijn jongste dochter zegt dat je je haar dan bij elkaar kunt pakken, en draaien, en dan de puntjes eraf knippen.

 1. Alle memes over kapsels vind ik echt heerlijk. En ja, ik moest in de week voor de kappers sloten eigenlijk hoognodig naar de kapper, maar ik dacht: het kan nog wel een weekje wachten. Mag jij raden wie daar nu spijt van heeft;). Want ik heb dus een kort kapsel (bob-lengte) met laagjes. Zodra het bij mij langer wordt dan dat, gaat het hangen en krijg ik een soort ziekelijk uiterlijk. Nu dus. Ach ja, gelukkig mogen we toch niet veel naar buiten;).

 2. Ik heb lang haar. GA nooit naar de kapper, maar mijn vrouw knipt er af en toe wat puntjes uit. Ik maak me dan ook geheel geen zorgen nu :) ik ben gewoon al jaren goed bezig.

 3. Ik kan me jou maar lastig met kort haar voorstellen! Toevallig zijn mijn vriend en ik allebei echt vlak voor corona nog naar de kapper geweest. Zelf ga ik net als jij misschien 2 tot 3 keer per jaar. Ik heb lang haar en verf het niet, dus zelfs een jaar lang niet naar de kapper zou voor mij geen probleem zijn.

 4. Heb een kapsel wat ik ook kan laten uitgroeien, met die optiek ook uitgekozen en ben meestal ook niet zo'n fervente kapperbezoeker. Ook vanwege de kosten. Maar ik stoor me geheel niet eraan dat het nu een beetje langer is. Maar met korte kapsels dan lijkt het me niet fijn inderdaad. De hele coupe is weg. Of als je verborgen hield dat je toch wel grijs aan het worden bent.

 5. Mijn haar doet het prima, ik ga normaal ongeveer eens per 3-4 maanden naar de kapper. Ik kleur het wel, donkerder dan mijn eigen haar, maar omdat het er donkerder uitkomt dan het uiteindelijk wordt en de kleuring juist langzaam vervaagt heb ik geen heel erg opvallende uitgroei. En het voordeel van lang haar: het kan omhoog of in een knot als het los niet meer wil zitten.

  • Ik ben 55+, heb behoorlijk lang haar en een bril...
   Opsteken vind ik dan zo truttig lijken... Ik krijg het niet voor elkaar om er met bril en opgestoken haar toch leuk uit te zien ):

 6. Ik heb van mijn kapper een heel pakketje gekregen voor mijn uitgroei, is ook echt nodig, ik had haar namelijk al een keer gemist en ze zou net weer in die week komen dat de kappers niet meer mochten dus ik baalde heel erg! Gelukkig is er een oplossing gekomen :)

 7. Mijn grijze highlights hoeven gelukkig niet bijgekleurd te worden, daar zorgt de natuur zelf voor. Mijn haren worden geknipt door Dinnetje, dus ik kom al nooit bij de kapper.

  Love As Always
  Di mario

 8. Ik heb nog haarpoeder op voorraad, dat had ik voor als ik de kappersbeurten wilde rekken. Maar ik gebruik het nu niet. Ik overweeg om maar voor mijn eigen haarkleur (grijzend) te gaan en dus straks tweekleurig te zijn totdat de kapper weer open is.
  Om te voorkomen dat ik aan mijn gezicht kom, draag ik momenteel geen makeup of oorsieraden en mijn haar zo strak mogelijk uit het gezicht. Het is niet echt leuk of vlot, maar voor de videovergaderingen van mijn werk kan ik gelukkig de camera uitzetten.
  Wat zal het een verrassing zijn wanneer we elkaar weer op kantoor zien!

  • Ik kan me zeker voorstellen dat het bijzonder is om mensen terug te zien na een langere tijd. Zeker als ze al die tijd niet naar de kapper konden ; )

 9. Met twee van mijn pubers ben ik naar de kapper geweest toen het nog nét mocht, de kapper was zo blij dat we kwamen.... De andere puber moet dringend, maar voor wie moet dat eigenlijk? Hij blijft tot 27 april sowieso binnen en hij zit er niet mee dat zijn haar én baard er onverzorgd uitzien.

  Zelf ga ik eigenlijk nooit. Ik heb lang haar, en af en toe knip ik er zelf een stuk af. Toevallig net tien minuten geleden ook gedaan!

 10. Ik had al naar de kapper gemoeten voor dat deze sloot maar mijn kapster was op vakantie en besloot toch maar liefs 3 weken te wachten en toen was het ......te laat. Loop er nu bij als een ma flodder want mijn haar moet iedere 4 weken geknipt worden. Dus wat zal ik er straks stralend uit zien en valt mijn dunne haar niet op als het weer kort is. Nu hebben collega's behoorlijk lol er om. Op een bepaald moment al een opmerking bij jouw ziet het er echt niet meer uit......stylen gaat niet allergisch. Wat ze tot nu toe nog niet gemerkt hebben is dat ik op bepaalde plekken haar uitval heb, dat komt er nu ook uit......Maar dat is niet belangrijk. Belangrijk is dat ikzelf de cliënten en een ieder zonder klerenscheuren hier door heen komt. Ben wel blij dat ik geen 20 meer ben.

  • Als je haar eigenlijk elke 4 weken geknipt moet worden, dan kan ik me voorstellen dat je haar lastig wordt Ria. Ergens wel gezellig dat je collega's zo meeleven, want zo noem ik hun lol dan maar. Ik ga ervan uit dat ze het niet onaardig bedoelen : )

 11. Ik loop nu al rond met coupe niks.Ik heb dun slap haar en heb kale plekken boven op en liet mijn haar altijd superkort en in veel laagjes knippen zo viel het niet op Nu kijk je er doorheen en gaat het een beetje alle kanten opstaan ,maar ja het is niet anders

 12. Mijn dunne korte koppie moet echt om de 5 weken geknipt worden anders ziet het er niet uit. Kleuren doe ik niet dus daar heb ik geen last van. Dochterlief deed vroeger wél de kappersopleiding en zou me kunnen knippen maar dan moet ze natuurlijk wel dicht bij me komen. Ik zie wel waar het schip strandt.

 13. Ik heb een hekel aan naar de kapper gaan dus ik stel het altijd uit. Als mijn haar er los niet meer uit ziet, steek ik het op en dan lukt het me om een kappersbezoek nog wat langer uit te stellen. Op dat punt zat ik toen de kapsalons dicht gingen. Ik steek mijn haar nu gewoon nog een paar weken langer op. Geen punt.

  • Mijn kapster die vlakbij woont heeft een bakje haarverf en kwastje in zakje op haar tuintafel gezet. Even opgehaald en mijn dochter de uitgroei gekleurd! Met een tikkie betaald!

 14. Hier (heel) lang haar, blond maar het wordt stilaan grijs en ik vind het mooi zoals het is. Nooit naar de kapper, het is partner of één van de kinderen die er onderaan regelmatig een paar cm afknipt.

 15. Ik ben al niet een groot fan van de kapper, daarom laat ik het ook weer groeien, ik vond kort heel leuk, maar ga gewoon te weinig om het in model te houden, dit lukt nu ook nog wel, haarband er in of klip en klaar. Wat dat ben ik blij dat ik het niet meer verf.

 16. Ik ga normaal om de 8 weken naar de kapper om te knippen. Gelukkig heb ik een balayage en dan kan je wel wat langer wachten om te kleuren.Toch hoop ik nu dat kappers snel terug openen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder