Reacties

Pimp je betegelde keukenachterwand met 10 tegelstickers — 34 reacties

  • Op de foto geloof ik niet ; )

   Als je heel goed kijkt kun je het misschien wel zien, maar als ze goed zijn aangebracht, volgens mij nauwelijks.

   Ik ben er in ieder geval theel evreden over!

 1. Jaren geleden heb ik grote stickers op de ramen en deuren van de kinderkamers geplakt. Was toen helemaal in en het stond heel leuk. Zoons zijn nu volwassen, de resten van de stickers zijn nog steeds zichtbaar. Ik heb er al flink op gepoetst, maar helaas dat zal nog wel een aantal keren moeten.

  Jouw stickers lijken me handiger om later weer weg te halen, maar is het dan niet lastig met schoonmaken?
  Ik vind het wel heel mooi staan en het past helemaal bij de nostalgische stijl van de keuken.

  Groetjes, VeggieMo

  • Het zou zeker lastig kunnen zijn bij het schoonmaken, maar ik heb ze nog maar zo kort dat ik daar nog niet mee te maken heb gehad. En ze zijn zo makkelijk weg te halen, dat ik ze er natuurlijk ook even kan afhalen, schoonmaken, en daarna weer opplakken.

 2. Ze zijn wel tof! Op een foto zie je dat die tegel meer glimt maar dat komt denk ik door de flits? Heb je nu je oude huis wel verkocht trouwens?

  In het onteigende- en gesloopte 250-jaar oude huis van mijn opa en oma (leve de vooruitgang) zaten allemaal van dat soort tegeltjes. Met mannetjes, en molens... Echt die oude waar mensen bijna een moord voor doen. Mijn opa heeft er drie bewaard. Eigenlijk jammer, als het nu zou zijn zou ik proberen ze allemaal te bewaren en hergebruiken.

 3. Heel leuk! Het breekt de witte muur op een speelse manier.
  Ik ben ook makkelijk en plak en probeer gewoon. Voor 2.95 is het het proberen waard toch? Heb je er een paar op voorraad? Altijd makkelijk als er toch 1 stuk gaat of wat dan ook en de winkel ze niet meer verkoopt.

  Groet Isabelle

 4. Ik heb zulke stickers al vijftien jaar op mijn keukentegels zitten. En ik ben er nog niet op uitgekeken. Een simpele en goedkope manier om je keuken gezelliger te maken.

 5. Ik had in mijn oude huis ook die oudhollandse van de X.enos. Beviel uitstekend. Schoonmaken ging gewoon met gemak en met verhuizen had ik ze er zo af zonder lijmresten :-)

 6. Nou en of heb ik ze ook, dat komt dat ik nu een huurappartement woon, met gaatjes in de tegels.
  Mooie hondenpootjes op de tegels, als herdenking aan mijn hondjes. Hans

 7. Echt superleuk die tegelstickers! Geeft een schattige touch aan de tegels. Ik zou zelf kiezen voor wat meer boho-chique en andere soorten landelijke stickers, maar ik vind het bij jou in de keuken prachtig staan 😍

 8. Heel eerlijk is het niet mijn ding. Daarentegen heb ik ooit zo'n quote (vloekend en tierend, want we hebben een soort van gestucte muur) aangebracht - letter voor letter - op de muur van mijn dochter. Dat vond ik toen heel leuk en die hangt er nog steeds. Interessant van die clikobak-stickers. We hebben allemaal net een nieuwe gekregen en je raadt het al. Je houdt ze niet uit elkaar. Ellende. Dus daar ben ik nog wel naar op zoek. Bij Ali Express zijn ze 8,99? Dat vind ik nog best een fors bedrag voor een sticker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder