De ondraaglijke zinloosheid van het huishouden

Gepost April 11, 2009 in Huishoudelijke beslommeringen, Spiritueel huishouden / 2 Comments

Huishoudelijk werk is berucht om haar repeterende taken en dat het nooit klaar is. De beste manier om daar mee om te gaan, zo heb ik inmiddels geleerd, is om dan maar te genieten van het procés van schoonmaken. Met elke vensterbank die ik afstof beeld ik mij in hoe ik ook de stofnesten uit mijn hoofd wapper. Of met behulp van een huishoudschema. Dan ben je tenminste ook eens een keer echt klaar.

Lees ook wat je kunt leren van de arme Sisyphus!

 


2 responses to “De ondraaglijke zinloosheid van het huishouden

  1. Leuk filmpje, herkenbaar ook!
    Als ik gestofzuigd heb en mijn man komt ‘s avonds thuis, zeg ik wel eens: “het is niet meer te zien, maar ik heb vandaag gestofzuigd!”
    Tja, a woman’s work is never done!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.