Kijk eens wat ik heb?!

Elektrische fiets

… een elektrische fiets!

Na veel wikken en wegen, heb ik de knoop doorgehakt en er tweedehands eentje gekocht.

Hij kostte me 750 euro.

Altijd de wind in de rug : )

Ik heb er zojuist de week boodschappen meegedaan, en het was heerlijk. Het was alsof ik permanent de wind in de rug had. Het was fietsen op een manier waarbij ik normaliter grimmig denk: ‘Hier ga ik straks de prijs voor betalen,’ omdat ik dan later tegen de wind in moet fietsen. Maar nu was het alleen maar heerlijk fietsen : )

Zowel heen, áls terug!

Er zullen vast betere en mooie elektrische fietsen zijn, maar voor mij is deze prima.

Similar Posts

37 Comments

 1. Ha ik ben 65 en fiets nog zelf…en blijf dat doen zolang ik het kan.
  Zal best fijn zijn die wind in de rug, maar je moet wel 2 x zover fietsen wil je er ook nog wat aan hebben.
  Groetjes

  1. Hoezo “wil je er iets aan hebben”….
   Je wilt toch van A naar B?
   Als je anders de auto zou pakken en nu op de elektrische fiets gaat is dat alleen maar mooi. Je bent buiten, je beweegt en je laat de auto staan.

 2. Ik heb er al vaak over gedacht er 1 aan te schaffen, maar ik durf niet zo goed. Bang voor valpartijen. Ik heb korte tijd op een scooter gereden en daarmee ben ik 2x flink onderuit gegaan.
  Daarnaast zegt mijn fysiotherapeute dat je er eigenlijk alleen maar lui van wordt: je spant je niet meer echt in als je een helling op gaat of tegen de wind in trapt. Want dan gebruik je de “hulpmotor”. Ze heeft het mij ontraden.
  Maar als ik op een waddeneiland ben, dan huurde ik de afgelopen jaren er altijd 1. Daar heb je harde wind en duinen. Heerlijk om dan enige ondersteuning bij het trappen te hebben!

  1. Zeker weten dat ik vaker de fiets pak nu ik een e-Bike heb. Ik heb weinig energie en moet keuzes maken. Maar als ik kan fietsen, neem ik de fiets ipv de auto. En heuvel op, ik woon in Zuid-Limburg, lukt nu ook weer. Dus voor mij de beste aanschaf in jaren.

  2. Dat was ook altijd mijn bezwaar, dat ik er een luie en gemakzuchtige fietser van worden. Maar ik heb zo’n hekel aan fietsen, dat ik op deze manier tenminste fiets!

 3. Er zullen altijd voors en tegens zijn, maar ik ben ook nog altijd heel erg blij met mijn elektrische fiets. Ik heb hem dit jaar vier jaar. Van iemand die alleen fietste als er geen wind stond (en daarom vaak de auto pakte), fiets ik nu veel vaker. Ik vind het een geweldige uitvinding.
  Heel veel plezier met je fiets.

 4. Prachtige fiets!
  Ik heb de mijne nu 2 jaar. Gekregen hoor; mijn moeder besloot haar beide dochters een elektrische fiets te geven.
  Ik heb artrose en mede daardoor vaak pijnlijke knieën. Met de elektrische fiets kom ik overal en neem zelden meer de auto.

 5. Gefeliciteerd! Mijn man had er een paar jaar veel plezier van, hij bewoog tenminste en dat was al heel wat.
  Gniet er maar van, je doet toch ook al aan hardlopen?

 6. Veel plezier met je elektrische fiets. Ik pak veel vaker de fiets i.p.v. de auto nu ik een elektrische heb. Lekker buiten en toch in beweging.

 7. Ik durfde te zweren dat jij een elektrische fiets gewonnen had een paar jaar terug. Of dat je die mocht uitproberen. Zeker voor de langere stukken die je normaal met de auto zou doen is een elektrische fiets een goede. Veel fietsplezier!

 8. Bij mij komt het punt pas, als ik niet meer kan fietsen lichamelijk, dan wil ik er over nadenken. Tot die tijd wil ik gewoon tegen de wind in fietsen.

  Love As Always
  Di mario

 9. Joepie! Ik ben blij voor je! Ik heb ook een tweedehandsje. Helemaal prima (nieuw zijn ze echt heel duur!). Ik fiets er al jaren op rond. Veel plezier ermee!

 10. Ik zou er ook graag eentje willen, maar niet perse voor de boodschappen, wel voor het toeren dat ik wat verder en meer kan fietsen dan ik nu op eigen kracht kan. gek dat ik hierboven lees dat fysio het afraad, de mijne raad het mij al jaren aan namelijk. Omdat ik dan juist ook weer mag klimmen, ik mag nu niet klimmen en fiets altijd om dus… Maar het is wel zo, wat ik nog wel kan… dat is op eigen kracht nog altijd.

  maar ja, sommige fietsbruggen zijn zo stijl, dat ik steevast moet afstappen om krampen te voorkomen dat ik zelf niet meer kan fietsen, maar de kwaal zal divers zijn. Waarom ik dus wel eigenlijk liefst een e-bike zou moeten hebben volgens mijn fysio therapeut die ik al meer dan 15 jaar heb.

  x

 11. toen ik op een morgen in de regen en wind naar het werk reed, dacht ik; ik ben 58, ik ga me zo’n fiets kopen, het is echt de max
  dus geniet er van
  -Een @->- voor jou.

 12. Men adviseert mij er ook een, het is een goede ondersteuning bij het fietsen.
  Dat is een mooie fiets, hoop dat je er lang van mag genieten.
  De accu is wel het kwetsbaarste en ook kostbaar, maar neem aan dat je op deze fiets garantie hebt. Hans

 13. Zo leuk dat je een elektrische fiets hebt., en wat een leuk sportief model. Ga je er nog fietstassen voor je boodschappen en je bibliotheekboeken voor kopen ? Geniet ervan en als ik je voorbij zie racen , zwaai ik even naar je ;-))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.