Reacties

9 voordelen van een minimalistische levensstijl — 13 reacties

 1. En het geeft ook meer rust in je hoofd..... Hoewel ik er niet aan moet denken zoals Teunie om s avonds nog 15 potten jam te maken en 6 broden te bakken. En die heeft weer haar eigen stress....

 2. Ja klopt helemasl
  Lozen watjje niet meer nodig hebt
  Nasr de kringloop of verkopen op matktplasts
  Of elke dag iets weggeven ook leuk

 3. Ik kijk soms wel eens Youtube video's van mensen die minimalistische opruim video's maken enzovoort, maar ik zou dat echt moeilijk vinden ben te gehecht aan mijn "spullen" x

 4. Hoewel ik mezelf ook geen echte minimalist noem, merk ik ook net als jij heel veel voordelen. Er valt zoveel in te leren als je kritisch kijkt naar welke spullen je hebt en welke je steeds maar weer koopt (soms tegen beter weten in). Het is echt bevrijdend om je niet meer te laten sturen door al die verleidingen van marketing

 5. Het zal zeker meer rust geven in je hoofd, dat denk ik wel. Ik noem mezelf maar een beetje tussen in. Ik kan goed met weinig, zo leefde ik een jaar uit een rugzak ten ik backpacker was, maar zijn er ook dingen die ik slecht weg kan gooien.

 6. Fijn lijstje heb je gemaakt. Ik ben er ook mee bezig, elke keer een stapje. Vooral minder keuzestress en meer overzicht is fijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder