Reacties

7 makkelijke en goedkope make-over tips voor je woonkamer — 10 reacties

 1. Ik heb een grote kamer en veel mogelijkheiden. Wel tig keer heb ik een andere indeling gehad, mensen keken al niet meer raar op. Nu kan ik al dat verschuiven zelf niet meer dus blijft het zoals het nu is.

 2. Ik had vroeger een huiskamer van 9 meter waar ik elk half jaar alles verschoof.
  Nu heb ik een lief klein huiskamertje waar niets te schuiven valt.

  Seizoensaankleding is niet mijn ding.
  Juist in de winter heb ik behoefte aan zonnige kleuren en waarom zou ik een winterplaat aan de muur hangen als alles door mijn bijna kamerbrede venster al winters ziet?

  • Tsja, daar zeg je wat Marlien! In die zin doe ik het inderdaad dubbel op! Buiten sneeuw, en dan ook een schilderij met sneeuw er op aan de muur. Eigenlijk zou je het precies moeten omdraaien.

 3. Ik heb eigenlijk alleen in de herfst en winter echt zin om te decoreren. Dus dan komen alle lampjes, kaarsjes etc. de woonkamer weer in ;) In de lente en zomer wil ik het vooral leeg en luchtig hebben en gaan ze dus weer naar boven toe :P

 4. ik heb ooit eens bij de action van die bont plaids gekocht en die liggen in de herfst/ winter lekker op de bank ,ook de kussentjes krijgen andere hoesjes, de wind lichten worden aangepast door er kastanjes of dennenappeltjes in de leggen, ook komt het mos weer in huis,dat leg ik in schaaltjes met een waxinelichtje er bij, gewoon op die manier verander ik mijn huisje tijdens alle seizoenen.

 5. Ik besteed daar eigenlijk nooit zoveel tijd aan, misschien omdat ik elke dag wanhopig bezig ben om de troep binnen de perken te houden en dus weinig tijd overhoud om het ook nog gezéllig te maken... ;)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>