Reacties

Tafelkleed Action: wit damasten tafelkleed van de Action — 11 reacties

 1. Ziet er mooi uit, ik heb jaren lang geleden ook heel lang plezier gehad van zo'n soort plastic tafelkleed. Wij eten nu meestal op de bank ipv aan tafel. Is zo gekomen door mijn vermoeidheid. Na het koken had ik geen energie meer om rechtop op een stoel te kunnen zitten.

 2. Ziet er mooi uit! Ik heb ook een hele grote tafel en we krijgen regelmatig eters. Meestal gebruik ik zelfgemaakte tafellakens (bij I.ke.a hebben ze de mooiste stoffenvoor weinig geld, tafellaken van ruim 3,40 meter voor 13 euro) Maar bij fonduen of gourmetten met kleine kinderen erbij gebruik ik een plastic "kanten" kleed, ook heel mooi!

 3. Dit ziet er heel mooi uit hoor, zelf heb ik mijn witte tafellakens bij de kringloop vandaan. Drie stuks, zodat ik de hele tafel kan bedekken en ook nog eentje voor reserve, als er wat morst. Tafel is 210 cm lang... met twee lakens kan ik uit de voeten... en ze waren maar €1,50 per stuk... maar ja, die moeten wel in de was natuurlijk...
  Een wit tafellaken maakt een tafel wel af, als je een etentje geeft, dat ben ik helemaal met je eens...
  Fijne avond,
  Lieve groet,
  Mirjam

 4. Nog een tip: als ze na verloop van tijd plakkerig worden (wat met een doekje niet meer weg wil) doe ik ze in de wasmachine op een wolwasje. Uit de wasmachine druipen ze dan van het water, even oppassen voor je vloerbedekking ;) Maar dan zijn ze weer als nieuw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder