Reacties

Visite ontvangen: waar ga jij zitten? — 25 reacties

 1. He grappig,
  Budgetstoffen is van vrienden van mij.

  Wij hebben een open keuken, meestal zitten we wel aan de eetkamer, die staat op de rand van de keuken/woonkamer.

  Love As Always
  Dimario

 2. Leuk om te lezen. En de keuken ziet er inderdaad heel gezellig en uitnodigend uit. Ik ontvang bezoek altijd op de bank. Ik heb de keuken bij/in de woonkamer zitten, maar zit eigenlijk nooit aan de eettafel met visite. Het viel me tijdens ouderbezoeken altijd op dat ik op boerderijen meestal aan tafel zat en bij 'eengezinswoningen' op de bank.

 3. Bij ons is het een grote ruimte, dus apart zitten is er helaas niet bij. Soms vlucht mijn partner naar het logeerkamertje of naar onze slaapkamer. Een probleem waar ik geen oplossing voor weet.

 4. Wat ziet het er gezellig uit. Mag ik bij jou op de koffie? Zelf vind ik het heerlijk om in huis verschillende eet/koffiedrinkplekjes te hebben om samen met de man te zitten. Net zo in de tuin. Met visite zit ik nu natuurlijk zoveel mogelijk buiten en anders op de hangbank.

 5. Aangezien wij geen woonkeuken hebben ontvangen we bezoek altijd in de kamer, we zitten daarbij wel graag aan de grote eettafel. Als het bezoek alleen voor mij komt trekt echtgenoot zich terug in zijn eigen vertrek.

 6. De meeste gasten zitten graag wat hoger (al ouderen) dus meestal aan de eettafel
  De keuken, kamer en zithoek zijn hier een grote ruimte...dus maakt mij niet uit waar ze gaan zitten.
  Maar buiten is nu toch wel het fijnst...onder een parasol :)

 7. Ziet er heel gezellig uit zoals jij de dingen klaarzet voor de visite! Ik ben zelf dol op bankhangen, dus visite gaat bij mij ook op de bank!

 8. Tja het is verschillend, met mijn vriendin zit ik meestal aan de eettafel, in de keuken heb ik geen losse tafel, wel een stukje waar je kunt zitten op een hoge kruk, mijn dochter zat daar vroeger wel terwijl ik eten maakte. In deze tijd van het jaar zit ik met mijn bezoek meestal in de tuin, de mensen mogen kiezen of ze in de schaduw onder de bomen willen zitten of op het zonneterras.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder