Reacties

Je tafel bekleden met pvc: de ultieme methode om je tafel een make-over te geven! — 51 reacties

 1. Wij hebben meteen toen we een nieuwe tafel kochten er een transparant tafelzeil opgelegd. Zo blijft de tafel zichtbaar en toch mooi.
  Ik haal af en toe een nieuw zeiltje op de markt. Een heel stuk goedkoper dan de winkel die jij in je blog noemt.

 2. ik kan het hoor : afkrabben, beitsen , schuren...heel veel werk...
  op mijn tafel in mijn tuinhuis, geruild voor een fels cola, heb ik een geweldig mooi zeil liggen! Gaat prima. En inderdaad er zijn zo veel leuke tafelzeilen te koop, dat je zou willen dat je 25 tales mocht bedekken

 3. Een tafelkleed of zeil vind ik zelf niet zo handig. Daarbij vind ik het niet erg om te moeten schuren en verven maar plakfolie is wel een goed idee! Ik zit er namelijk aan te denken om een aantal meubels op te knappen en dit is een handige manier!

 4. Op de keukentafel ligt een toile cirée. Op de tafel in de living leg ik altijd stoffen tafelkleden, meestal in beige/aarde tinten.
  Ik ben totaal geen voorstander van het gebruik van plakfolie op meubels omdat ik er bijna zeker van ben dat de folie na verloop van tijd loskomt en je dan met een plakkerige boel zit waarvan je de kleverigheid amper nog af krijgt. Voor keukenkastjes, waar toch vrij veel water wordt verbruikt, zou ik het zeker niet riskeren.... Gegarandeerd loskomende folie na een tijdje....

 5. Vooral dat plakfolie voor op de keukenkastjes vind ik zo leuk, dat is echt een goede tip als je geen geld hebt voor een nieuwe keuken.. Hier gebruik ik wel tafelzeil met knutselen en eten, maar die gaat daarna weer de kast in.

 6. Wij hebben inderdaad een tafelkleed liggen zodat de kindjes onze tafel niet te zeer vuil maken of bekrassen. Plakfolie zou niets voor mij zijn, ik zou erin slageeen het zo schots en scheef te plakken dat het op niks meer trekt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder