Reacties

8 Keuken makeover tips — 29 reacties

 1. Leuke tips. Mijn keukendeurtjes beginnen te slijten. Ik hoop met een beetje lijmwerk er iets aan te kunnen doen, maar zo niet, ga ik denk ik toch voor nieuwe deurtjes.

 2. Keukenlijken tip: stop alles wat je aan materiaal in je keuken hebt in dozen. Haal eruit wat je nodig hebt als je aan het koken bent. Als je dat een tijdje doet hou je de echte keukenlijken over en die kunnen dan weg.
  Bonustip: herhaal dit elk jaar ofzo want die keukenlijken hebben de neiging om weer stiekum naar binnen te sluipen.
  Ga ik zelf nu meteen weer doen want ik krijg de la alweer niet meer dicht 🥴😂

 3. Die naam op het eind 'keukenlijken'😅 Brrrr. Maar ik snap zeker wat je bedoelt. Er zijn een aantal dingen die ik van mijn moeder heb gekregen en die doe ik gewoon niet weg. Zoals magneetjes. Of een high tea-achtige houder waar ik op het ene bord kiwi's doe en op de hogere tomaatjes. Ja, het neemt zeker ruimte in beslag maar het gaat niet weg. En goede tips. Nu zijn wij heel zuinig op onze spullen (waarmee ik niet impliceer dat anderen dat niet zijn) dus je ziet totaal niet dat onze keuken alweer 22 jaar oud is. Ik zou er eigenlijk niet snel iets aan willen veranderen. Ja, apparatuur. Maar dat gaat vanzelf.

  • Wat een goede keuken moet dat zijn Rory. En ook goed gekozen destijds, dat je er nu nog steeds tevreden mee bent. Dat je de spullen die je van je moeder kreeg niet wegdoet snap ik heel goed. Sentimentele waarde kan heel groot zijn.

 4. Sinds twee weken hebben we een nieuw gasfornuis. Maar op termijn zou de rest van de keuken toch ook wel aan verandering toe zijn. Volledig vernieuwen kost een fortuin dus hoop ik het door middel van een upgrade nog een paar jaar te kunnen uitstellen.

 5. Een nieuwe hype is ‘keuken wrappen’: plakfolie op kasten en aanrecht. Het kan door een bedrijf gedaan worden met 3 jaar garantie, maar dat lijkt me wel een beetje kort. Gelukkig ben ik erg tevreden met mijn keuken, alleen het gas is vervangen door inductie. Dat bevalt uitstekend.

 6. Even een andere kleur of plankjes en je keuken ziet er inderdaad anders uit. Wij hebben iets soortgelijks drie jaar geleden gedaan en zijn daar nog steeds erg blij mee.

 7. Ja andere deurknoppen is een goed idee. Ik heb er een paar liggen die ik ooit op een markt in de provence gekocht heb, toch eens ergens aan vastzetten dan :) Ik heb in de keuken van dat zelfklevende folie gekocht voor de planken in mijn kastjes. Het ziet er meteen frisser en gezelliger uit dan die saaie witte planken.

 8. Onze keuken ziet er gelukkig nog prima uit, maar ik heb wel een zak voor keukens met een authentieke look. En zeker van die mooie vintage knoppen. Leuke tips weer!

 9. Ik zou zo graag een nieuw aanrechtblad willen. Die is nu heb ik zooo lelijk! Maar ik huur én ik wil ooit nog verhuizen dus ik begin er maar niet aan. Misschien moet ik me eens verdiepen in het aanrechtblad schilderen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>