Reacties

Zal ik een stoïcijn worden? — 14 reacties

  1. Ergens aan denken, of ergens over piekeren maakt verschil. Je kan prima ergens over denken,niks mis mee. Maar piekeren is een soort emotioneel in rondjes ronddraaien wat nergens toe leidt en niet tot een oplossing leidt. Verloren tijd die ik beter nuttiger of leuker kan gebruiken vind ik.

  2. God zegt in de Bijbel dat je je nergens zorgen over hoeft te maken,het is zinloos,tijdverspilling,dus doe ik het niet,als je op God vertrouwd is het volkomen zinloos.dus niet stoícijns, maak je dus geen zorgen over de dag van morgen,want de dag van morgen zorgt wel voor zich zelf,elke dag heeft wel genoeg aan zijn eigen last: Matteús 6 (NBV)

  3. Ik maak me ook snel zorgen. Wist je dat dit een fysieke oorzaak kan hebbeb zoals een niet goed werkende lever? Dat leer ik uit een boek over osteopathie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder