Verjaardagscadeau ideeën nodig?

Gesponsorde post

verjaardagscadeauAls ik ben uitgenodigd voor een verjaardag pieker ik me meestal suf wat ik voor verjaardagscadeau zal kopen. Want ik wil graag een heel léúk verjaardagscadeau geven. Iets dat de jarige echt blij verrast. Maar wat in vredesnaam?!

Ik val vaak terug op afgezaagde verjaardagscadeau's

Ik moet bekennen dat ik dan vaak terugval op afgezaagde verjaardagscadeau's. Denk aan een bos bloemen, een fles doucheschuim, bioscoopbon of een cadeaukaart. Een bos bloemen staat feestelijk, en een fles doucheschuim en cadeaukaart komen altijd nog wel eens van pas. Maar de originaliteitsprijs zal ik er nooit mee winnen.

Andere afgezaagde verjaardagscadeau's zijn:

Welke cadeau's worden vaak gegeven?

Het valt dus duidelijk niet altijd mee om een leuk verjaardagscadeau te verzinnen. Behalve als je gaat kijken bij webshop Radbag. Daar hebben ze werkelijk originele en leuke cadeautjes. En dan niet van die 'Haha-wat-grappig-maar-niet-heus-cadeautjes'. Ze hebben er echt leuke spullen.

Op hun site laten ze zien welke cadeau's het meest gekocht zijn door andere klanten. Hieronder de top 5 van veel gegeven verjaardagscadeau's van Radbag.

Top 5 cadeautjes van Radbag

Op nummer 1: Heisenberg snijplank

Ik ben helemaal niet zo van het koken, maar om deze snijplank moet ik glimlachen. Want iedereen die de Netflix serie Breaking Bad kent, weet wat er bedoeld wordt met 'Let's cook'. Zie ook Welke snijplank?

verjaardagscadeau

Op nummer 2: iDream 1260 hoofdmassage

Ik vind het altijd fijn als er aan mijn hoofd gefriemeld wordt. Met onderstaand apparaat hoef ik niet meer te wachten totdat ik naar de kapper moe. Zo kan ik elke dag een hoofdmassage nemen.

verjaardagscadeau

Op nummer 3: Post met de namen van beroemde paren

verjaardagscadeau

Op nummer 4: Personaliseerbare woordzoeker

Deze vond ik eerst stom, maar toen kwam ik er op aan het kijken. En bij nader inzien vind ik dit een erg leuk cadeau. Want die letters hebben een hypnotiserend effect. Als je er naar kijkt, wil je automatisch woorden gaan zoeken.

Weet je voor wie ik dit een perfecte verjaardagscadeau vind? Voor tandartsen! En dan op het plafond boven de tandartsstoel!

cadeau

Op nummer 5: Verwarmd kussen

Ik heb mijn bed graag lekker fris en fruitig. Maar voor koukleumen is dit KooZzzzi kussen zeker een fijn cadeau!

cadeau's

Mijn persoonlijke favoriet op Radbag

Weet je wat ik graag voor mijn verjaardag wil? Deze toverstaf/afstandsbediening. Ik zie me al helemaal op de bank zitten, en nonchalant wuiven met mijn toverstaf : )

verjaardagscadeau

Praktische informatie over Radbag

Je vindt deze, en meer originele verjaardagscadeau's op https://www.radbag.nl/verjaardagscadeau. De cadeautjes zijn verdeeld in 3 prijsklasses:

 • Onder 30 €
 • 30 - 60 €
 • 60 € - oneindig

Toen was ik natuurlijk nieuwsgierig wat 'oneindig' was. Het duurste cadeau dat ik kon vinden was de E-step City Bug 2. Die kost 899,95.

Lees ook mijn post over kraamcadeautjes!

Leestips

Wat is jouw favoriet uit de Top 5 van meest gegevens cadeautjes van Radbag?

Similar Posts

19 Comments

 1. Die Heisenberg snijplank wil ik :-) Ik ben vandaag jarig (ongelooflijk, ik ben vijftig) en Breaking Bad heb ik twee keer gezien zo goed vond ik die serie :-)

 2. Dat hoofdmassageapparaat lijkt mij wel wat! Maar een geurtje vind ik niet afgezaagd, hoor. Ik ben er altijd heel blij mee wanneer ik een fijn parfum krijg. Dat is, denk ik, toch wel mijn favoriete cadeautje.

  1. Een geurtje geef ik niet zo gauw omdat ik het zo persoonlijk vind. Zelfs bij doucheschuim vind ik dat al. Maar als iemand je goed kent, kan het misschien toch wel matchen.

 3. Hoofdmassage apparaat! Lijkt me heerlijk! Maar inderdaad erg leuke spullen. Ik geef het liefst wel een cadeau, maar dan alleen als ik het zelf ook leuk vind en het zelf inpakken vind ik nog leuker. Ik ben altijd erg blij met een mooie bos bloemen of geld ( cadeaukaart), want dan kan ik dat ene speciale kopen wat ik graag wil zoals bijvoorbeeld een mooi horloge...

  1. Een cadeaukaart of geld zijn inderdaad wel heel praktisch. Ik heb van de week nog veel plezier gehad van de Hema cadeaukaart die ik kreeg voor Moederdag : )))

 4. OMG die toverstaf. Fantastich! Maar ik vind de woordzoeker ook heel leuk en persoonlijk. Ik hou wel van persoonlijke cadeautjes.

 5. Wat een leuke site. Ik vind dat hoofdmassage apparaat wel wat. Keek net even snel op de site, maar ze hebben ook hele leuke ideeën voor vaderdag.

 6. Ik blijf het soms ook lastig vinden om toch weer iets origineels te vinden voor bv een verjaardag.Leuke site inderdaad.Het Hoofdmassage apparaat dat lijkt me ook wel wat. alhoewel ik me afvraag of je dat vaak zult gebruiken ik denk dan meteen aan zo,n massage kussen die je rug masseert vaak doe je dat een paar keer e dan gaat het de hoek in.Er staat zeker leuke originele dingen bij.

  1. Zo'n massagekussen voor de rug heb ik ooit ook gehad. Dat doe je inderdaad maar een paar keer. Gelukkig heb ik het kunnen verkopen via marktplaats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.