Reacties

Cadeau 40 jarige vrouw zelf maken: dit werd het! — 53 reacties

 1. Maak zelf een mooie spreuk in een mooie lettertype op de pc, print dat op mooi stevig gekleurd (foto) papier 10x15 cm, en lijst die in in een bijzondere lijst, daar kan ze dan vele jaren met genoegen en weemoed naar kijken.

 2. O die tip van hierboven, van Azalaia, is geweldig. Verder ben ik niet zo ontzettend creatief als het gaat om het zelf bedenken van een cadeau hoor. Meestal vraag ik of er wensen zijn en dan hou ik me daar graag aan... Pure gemakzucht dus...
  Gefeliciteerd met je zusje en alvast een heerlijk feestje gewenst...
  Lieve groet,
  Mirjam

 3. Ooit zag ik dat iemand een foto collage kreeg. Heel groot met allemaal kleine fotootjes van de hele familie inclusief huisdieren. Prachtig vond ik het. Zelf kreeg ik eens van onze zoon die toen 8 was een melkkannetje kado in de vorm van een koe. Had hij met de buurjongen gekocht die 1,5 jaar ouder was. Waren ze helemaal op de fiets gaan halen, 7 km van ons vandaag. Als ik het had geweten dan was het er niet gekomen, die rakkers. Ik gebruik het nooit maar heb het altijd bewaard.

  • Zo'n foto collage heb ik dus ook gemaakt. Die heb ik op de cijfers geplakt. Alleen dan alleen van mijn zus en mijn zwager, omdat er natuurlijk beperkt plek was. Ik was best trots op dit zelfgemaakte persoonlijke cadeau.

 4. Met 60 een mooie ring van mijn ouders, helemaal mijn smaak toen zei ik dat het leek op sierraden uit een bepaald merk collectie, bleek het dus inderdaad daarvan te zijn. Het was nooit ter sprake gekomen dat ik die mooi vond, en betaalbaar en bijzonder, mijn moeder kent me dus goed.
  Een jaar later kreeg ik zoals gewoonlijk geld, en heb via MP een hanger met steen van hetzelfde merk erbij kunnen vinden.

 5. Na 25 jaren ongeveer weer oren bellen kunnen dragen.
  Lange leven titanium! Inmiddels heb ik vsn partnerlief 4 paren (= 2 verjaardagen) en afgelopen jaar een erg mooie ketting. Die mocht ik allemaal zelf kiezen ... Dan weet hij zeker dat ik het mooi vind :-)
  Nicole, ik zou voor cadeau bon gaan. Succes.

  • Een cadeaubon vond ik voor haar 40ste niet bijzonder genoeg.

   Ik wist niet dat titanium oorbellen bestonden. Wat fijn dat je daardoor weer oorbellen kunt dragen. Is titanium nog extra duur? Waarmee kan ik het vergelijken w.b. prijs denk je?

 6. Mijn mooiste kado kreeg ik van mijn man. Het is een simpele zilveren hanger met op de voorkant de namen van onze 5 kinderen (samengesteld gezin) en op de achterkant onze trouwdatum en de tekst "Alles is liefde".

 7. Wat een mooi cadeau; vooral die 40 vind ik helemaal super. Het mooiste wat ik heb gekregen is de spiegel reflexcamera met toebehoren van mijn ouders op onze bruiloft. Daarmee hebben we de huwelijksreis vastgelegd en gebruiken we nog regelmatig voor onze kinderen.

 8. Wat een leuk idee die smurf met een mooi boeket. Ik was vroeger ook helemaal dol op de smurfen en spaarde ook die poppetjes ervan.
  Die 40 beplakt met foto's vind ik een geniaal idee. Dat ga ik onthouden ;)

  Hopelijk is de jarige blij verrast met deze speciale cadeaus!

  Mijn mooiste cadeau? Ik denk toch wel mijn eerste computer.

 9. Toen ik denk 34 was kreeg ik van m'n man en meiden een gouden armband met 2 meisjeskopjes eraan. Op de achterkant de namen ingegraveerd. Oh wat was ik blij ermee, ze waren al wel 14 en 12 en ik was net uit het ziekenhuis. ( ik had al 3x achtereenvolgens in ziekenhuis gelegen )
  Naar toen ik 40 werd oh wat een verrassing, de meiden gespijbeld van school die om ong 10 uur weer binnen stapte .mn moeder en zus en schoonzussen op de koffie wat verder heel normaal voor de ochtend is.En daar ging de dag voor mij rollen hihi. Na de koffie naar het Alblasserbos en daar gepicknickt. Daarna workshop bloemschikken gedaan en daarna pannenkoeken wezen eten.
  En ik maar jammeren en als er meer visite kom maar goed om 7 uur thuis, alles werd ingeladen van taart en hapjes chips en frisdrank en tien naar een zaaltje gereden waar het werd gehouden.oh wat wast een verrassing maar er kwamen meer mensen dat er normaal kwamen dus man wist ervan en had taart extra gehaald.
  Al met al denk 60/70 man zat er.
  Mede door vele jaren van ziekenhuisopname , ziekte enz is het heel bijzonder zo n man ,kinders en Fam. te hebben. Wat ben je dan toch dankbaar voor alles.
  Sorry voor zo n lang verhaal.

  Groet van Hilda

 10. Leuk idee zeg! Ik denk dat persoonlijke cadeautjes het altijd goed doen, iets van een mooie spreuk ofzo zou hier ook zeker in goede aarde vallen, hoewel dat ook wel heel persoonlijk is, want hij moet me wel raken. Anders zou ik er nog blij mee zijn vanwege de aandacht en moeite die iemand gedaan heeft, maar dan is de gedachte/herinnering er natuurlijk anders bij. Jij hebt in ieder geval prachtige cadeautjes gemaakt en gehaald, leuk!!

 11. Toen mijn vader 50 werd hebben we als kado een feestje aan hem gegeven, gewoon thuis in de tuin een tap neergezet, iedereen uitgenodigd en een bandje geregeld. Wat hij niet wist is dat in de pauze de band kwam spelen waar hij vroeger roadie van is geweest. We waren gaan bellen en het bleek dat die mannen nog altijd samen spelen, dus dat was wel super! Hij voelde zich weer even 18 ;-)

 12. Toen ik 25 werd kreeg ik een gouden armband van mijn ouders, die draag ik nu nog steeds. Maar eigenlijk ben ik altijd blij met alles wat ik krijg. Ik vind hoe je de 40 gemaakt hebt, erg leuk gedaan!

 13. Wat een leuk en origineel cadeau heb je er uiteindelijk van gemaakt. Persoonlijke cadeaus zijn altijd goed omdat je weet dat er liefde en aandacht aan is gegeven. Mooi ook met die familiefoto's. Hoop dat je zus een fijne 40e verjaardag heeft gehad!

 14. Voor mijn jongste zus had ik een persoonlijke kaart gemaakt
  En een mooi bedel van pandorra heeft ze gekregen
  De kaart was groot formaat 30 x 15

 15. Hoe origineel is dat met die cijfers! Ik ben 2 weken geleden 40 geworden en heb mezelf een designertas gekocht. Van mijn ouders en zus kreeg ik een bijpassende portemonnee

 16. Ik vind het vooral leuk als een vriendin iets geeft om samen te doen, dus een gezellige high tea of een dagje weg met zijn tweetjes, dat je gewoon echt even tijd voor elkaar maakt.

 17. Wat superleuk gedaan die 40 zo met de foto's en ik vind het idee van een smurf met bloemen ook wel erg leuk. Stukken persoonlijker dan een echte bos bloemen. Ik heb mijn 40ste stilletjes aan me voorbij laten gaan, beetje zonde maar ik maak het met 50 wel goed.

 18. wat leuke gedaan!! wij hadden dat eens voor Roon gemaakt, maar dan met de letter R. dit soort kadootjes vind ik altijd waardevoller dan een zomaar iets gekocht hebben kado

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>