Vers brood haal ik bij Lidl!

lidlcampgeorgebaker

Vers brood haal ik bij Lidl!

Nee, dit is geen citaat van mij, maar een jubelkreet van zanger George Baker.

Vers brood haal ik bij Lidl op de wijs van Una Paloma Blanca

Hoewel ik de hele dag naar kalmerende klassieke muziek luister op Classic FM, hoor ik om de haverklap George Baker jubelen op de klanken van Una Paloma Blanca:

'Vers brood haal ik bij Lidl!'

Nieuwsgierig geworden naar deze reclame, ging ik op zoek naar meer informatie. En dat leidde naar een bijzonder leuk reclamespotje van de Lidl met mooie muziek en een romance in een notendop! In 50 seconden krijg je een liefdesverhaal voorgeschoteld!

Lieve romantische film in 50 secondes!

Kijk maar:

Ik word er helemaal blij van!

P.S. In een recente test van Kassa kwam het Lidl fijn volkoren brood als beste uit de test.

Je kunt ook zelf brood bakken met broodmix van Lidl!

Consumentenbond over vers brood Lidl

De Lidl testte diverse meergranenbroden en daarbij was ook vers brood van de Lidl met meergranen! De Consumentenbond noemde het brood van de Lidl zelfs de beste koop en het kwam als beste uit de test.

vers brood lidl

Waar koop jij jouw brood? Of bak je het zelf net als Teunie Luijk van Eenvoudig Leven?

Vergelijkbare berichten

33 reacties

 1. Nou, ik ben er achter gekomen dat ik het verse brood en banket van de Coop écht het allerlekkerst vindt. Zoonlief nam net nog een croissant voor mij mee van de AH, maar die kan toch niet tippen aan die van de Coop!

 2. Ik ben alleen en bak om de anderhalve week twee broden en met enige regelmaat een roggebrood. Ik vind het leuk, vandaar dat het een hobby is. Gelet op de meelprijzen, € 30,- per baal van 25 kilo inclusief verzenden, worden dat hele dure broden. De prijs van de broodoven en een inmiddels aangeschafte deegmenger laat ik gemakshalve buiten beschouwing. Dat geldt ook voor de noodzakelijke weegschalen, bakblikken, rijsmandjes, thermometers, broodbakboeken en hulpstoffen. De stroomkosten, afwassen en de factor arbeid laten we ook maar even links liggen.
  Is wel allemaal lekker dat ambachtelijk gemaakte brood op basis van volle melk, veel roomboter en vers gemalen meel van de molenaar, goedkoop is het echter niet, integendeel zelfs. Maar zoals ik al aangaf, het is een hobby. En een hobby kost nou eenmaal geld.

 3. Ik bestel elke week brood, bolletjes etc. bij een hele fijne bakker. We eten koolhydraatarm brood en dat is daar zo lekker. De kinderen vinden volkoren met sesam, tijgerwit en de bolletjes met zaadjes ook erg lekker. Meestal neem ik in de winkel, bij het ophalen, nog wat pistolets mee. Ze hebben heel veel soorten brood. Ook gebak, taart en koek, maar daar ben ik wat minder fan van. Het ruikt heerlijk in de winkel, het personeel kent veel klanten bij naam en ze maken rustig een praatje (ook al is het druk).
  We hebben geen lidl in de buurt.

 4. Het brood van Lidl België is hier favoriet zolang dat niet kan is het het bekroonde brood wat Vriendjelief lust. Ik eet al jaren het Lidl brood ben ook fan van de verse kaneel- en kaasbroodjes, de pretzels zijn ook lekker maar meestal pak ik gewoon een simpel broodje.

 5. Ik eet geen brood uit de supermarkt. Haal het altijd bij de echte bakker. Oke is duur 2.60) per brood maar heerlijk! Panito multi gaut

 6. Ik koop mijn brood meestal bij de Jumbo en af en toe bij de Lidl of A H alle drie hebben ze prima brood . Maar bij de Jumbo is het mooi dun gesneden ,dikke pillen brood gruw ik van

 7. Verse broden is altijd heerlijk. Ik ken deze programma. Blijft leuk vinden. Daar is zeker goedkoop. Maar ik kom daar niet. Bezorgen komen aan de deur.

 8. Ik zie al jaren geen reclame meer (want NLZIET) en daar ben ik blij om, want ik vind het vréselijk irritant. Moet zeggen dat deze (ja, ik heb deze gekeken;)) ook niet mijn smaak is.

 9. Ik houd van reclames. Veel mensen hebben er een hekel aan maar het zijn eigenlijk gewoon korte filmpjes, soms goed, soms slecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.