Reacties

Vers brood haal ik bij Lidl! — 33 reacties

  1. Nou, ik ben er achter gekomen dat ik het verse brood en banket van de Coop écht het allerlekkerst vindt. Zoonlief nam net nog een croissant voor mij mee van de AH, maar die kan toch niet tippen aan die van de Coop!

  2. Ik ben alleen en bak om de anderhalve week twee broden en met enige regelmaat een roggebrood. Ik vind het leuk, vandaar dat het een hobby is. Gelet op de meelprijzen, € 30,- per baal van 25 kilo inclusief verzenden, worden dat hele dure broden. De prijs van de broodoven en een inmiddels aangeschafte deegmenger laat ik gemakshalve buiten beschouwing. Dat geldt ook voor de noodzakelijke weegschalen, bakblikken, rijsmandjes, thermometers, broodbakboeken en hulpstoffen. De stroomkosten, afwassen en de factor arbeid laten we ook maar even links liggen.
    Is wel allemaal lekker dat ambachtelijk gemaakte brood op basis van volle melk, veel roomboter en vers gemalen meel van de molenaar, goedkoop is het echter niet, integendeel zelfs. Maar zoals ik al aangaf, het is een hobby. En een hobby kost nou eenmaal geld.

  3. Ik bestel elke week brood, bolletjes etc. bij een hele fijne bakker. We eten koolhydraatarm brood en dat is daar zo lekker. De kinderen vinden volkoren met sesam, tijgerwit en de bolletjes met zaadjes ook erg lekker. Meestal neem ik in de winkel, bij het ophalen, nog wat pistolets mee. Ze hebben heel veel soorten brood. Ook gebak, taart en koek, maar daar ben ik wat minder fan van. Het ruikt heerlijk in de winkel, het personeel kent veel klanten bij naam en ze maken rustig een praatje (ook al is het druk).
    We hebben geen lidl in de buurt.

  4. Het brood van Lidl België is hier favoriet zolang dat niet kan is het het bekroonde brood wat Vriendjelief lust. Ik eet al jaren het Lidl brood ben ook fan van de verse kaneel- en kaasbroodjes, de pretzels zijn ook lekker maar meestal pak ik gewoon een simpel broodje.

  5. Ik koop mijn brood meestal bij de Jumbo en af en toe bij de Lidl of A H alle drie hebben ze prima brood . Maar bij de Jumbo is het mooi dun gesneden ,dikke pillen brood gruw ik van

  6. Ik zie al jaren geen reclame meer (want NLZIET) en daar ben ik blij om, want ik vind het vréselijk irritant. Moet zeggen dat deze (ja, ik heb deze gekeken;)) ook niet mijn smaak is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder