Reacties

Goeie Zaak: 80 portretten van Nederlandse winkeliers — 11 reacties

  1. Alleen al de kaft vind ik heel erg mooi. En ik moet zeggen dat mijn links naar bol.com ook steeds meer 'oneerlijk' voelen. Nooit last van gehad, maar nu veel winkels op omvallen staan, begint het toch af en toe te knagen.

    • Ja, lastig is dat hè Naomi... Dat herken ik wel. Toch blijf ik de bol.com links verder wel gebruiken. De lokale winkeliers zijn er ook niet meegeholpen als ik armlastig word.

  2. Zelf heb ik nog een boek over verdwenen winkeliers in mijn geboortedorp.
    De functie van de ondernemers in de maatschappij is nu nog steeds niet onbelangrijk. Hans

  3. Ik noem dat kastboeken, je bekijkt ze 1 keer en ze komen er nooit meer uit. Wel leuk, volgens mij is die foto gemaakt in TumTum Den Bosch, daar schreef in rond kerst over. Echt een aanrader die snoepwinkel. En ja idd hand in eigen boezem, google maar eens op oeigoeren waar ik in juni vorig jaar al over schreef. Ze buiten die mensen uit waardoor wij die troep goedkoop aan kunnen schaffen. Als we allemaal iets dichter bij huis kijken en eerst nadenken of we het wel echt nodig hebben, dan scheelt dat enorm voor de winkel om de hoek, voor het milieu en voor die onderdrukking in dat rotland.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder