Foto’s van de bruiloft van mijn zus

Op zondag 28 mei trouwde mijn jongste zus.

De trouwplechtigheid was in het Paushuis in Utrecht. En het feest daarna in de Winkel van Sinkel aan de Oudegracht.

bruiloft
Mijn zus is een ‘private person’ dus ik heb haar gezicht even wazig gemaakt. Zie ook het speciale schoentje met dierenprint : ) Dat was op verzoek van de bruidegom.
trouwjurk
De achterkant van de jurk die in Londen kocht.
teuntje en piet
Mijn 17-jarige dochter met mijn 12-jarige zoontje. Hij in de smoking van zijn neefje Berend.

 

bruiloft
Op verzoek van de bruid droegen de bruidsmeisjes panty’s met het woord Love er op. In de schoenen zie je een stukje individualiteit terug.
bruiloft
Hier zie je mijn middelste zus met haar goedgeklede zoon/mijn goedgeklede neef. Ze kocht haar jurk in Londen.

Al met al was het een mooie dag.

En het belangrijkste: het was een mooie dag voor mijn zus.

Zie ook mijn post over de Zeeman trouwjurk en over Trouwjurken passen voor de lol en meer.

Wat is jouw mooiste herinnering aan je eigen bruiloft?

Similar Posts

46 Comments

 1. Wat fijn dat het zo’n mooie dag was! Ze zag er mooi uit, gaaf met die schoenen eronder.
  Dan is er nu ook gelijk een einde gekomen aan je ‘jurken-stress’ ;)

 2. Mooi om naar te kijken, ik ben er dol op en voel mij altijd gelukkig als ik een bruiloft zie, het is een magie. De jurk van je zus staat haar erg mooi.

 3. Wat zag je er mooi uit en idd goed idee van jouw kapsel!
  Ik herinner me van mijn eigen bruiloft dat ik heel blij was, het voelde als een enorme stap want ik ging vanuit mijn ouderlijk huis met mijn man in onze nieuwe woning. En het was zooooo koud die dag. Iets van -10 ofzo. Mijn bruidsboeket bevroor tijdens het foto’s maken. In de jaren tachtig waren de winters erg streng. Er zou bijna een elfstedentocht gehouden worden op die dag. Dat ging gelukkig niet door. Want in Friesland trouwen op de dag van een elfstedentocht is niet zo handig ;-)

  1. Jeetje -10 is echt heel koud. Had je hopelijk een jurk met mouwen dan? Want dan is een blote jurk weliswaar mooi, maar ben je bijna gedwongen er wat over heen te dragen.

  1. Oh leuk zeg! Dat is dus ergens in juli. Dan is de kans op mooi weer best groot lijkt me. Heb je een lange or kortere jurk Suzanne?

   Komt er nog een foto van de jurk op je blog?

  2. Ik hoop echt op mooi weer, dat is het enige wat we niet vooraf kunnen plannen. Het is een lange jurk, of ik foto’s op mijn blog zet weet ik nog niet :)

 4. Mooi kapsel ik ga het eens proberen, hoe heb je de hoge bovenkant gecreerd? Dat vind ik altijd de lastigste plek, ook al zit het in begin goed het zakt toch in.

 5. Je ziet er prachtig uit met je haar zo mooi! En wat een knappe kinderen heb je.
  Mijn mooiste herinnering is dat mijn vader en moeder toen nog leefden ….

 6. mooie jurk had je aan. De jurk van je zus is niet mijn idee,maar ja smaken verschillen he. Schoenen wel leuk. Waarom vond de bruidegom die print zo special?
  Groet, Wilma

 7. Het mooiste van mijn trouwdag is dat ik met een lieve man ben getrouwd, 28 jaar geleden. Maar als ik het over moest doen dan zou ik niet weer zo’n hele trouwerij willen organiseren. Gewoon in stilte trouwen lijkt me wel wat. Op je trouwdag sta je namelijk in het middelpunt van de belangstelling en daar houd ik niet van….. Ik houd ook niet zo van het bijwonen van andermans bruiloften, zeker niet als er kledingeisen gesteld worden… Daar zit je dan opgeprikt te wezen, verplicht gesprekken te voeren en sociaal te doen en dat duurt ook nog eens heeeel lang…. Mijn kinderen mogen gerust gaan samenwonen als ze zover zijn, tot nu toe doen hun iets oudere nichtjes dat gelukkig ook ;-).

 8. Ziet er al als een geslaagde dag!
  Onze bruiloft is alweer rum 18 jaar geleden, en ik denk er nog steeds met een goed gevoel aan terug.
  Het leukste vond ik de huwelijksreis, de dag erna naar Amerika, eerst skieen en Colorado en daarna nog naar Florida, super!

 9. Wat een prachtige sfeerbeelden! En mooie details.
  Jij ziet er ook goed uit.
  Wij trouwden in Schotland (met mijn zusje en een goede vriend als getuigen).

 10. Wij trouwden in 1974, op een maandagmorgen om 10 uur, in Amsterdam dan was het n.l. gratis, er zouden tegelijkertijd nog 3 bruidsparen trouwen maar die kwamen niet opdagen. Ik had een bloemetjesjurk en rode schoenen aan, mijn man een ribbeltjes pak en schippersklompen, s’avonds kwam er familie en vrienden, we aten saté en om 10 uur toen iedereen weg was gingen we samen naar de kroeg, onder onze flat in de Bijlmermeer. Het was een geweldige dag!
  Groet Adriana

 11. Wat zie je er mooi uit. En jouw kids ook. Maar ik ben ook nieuwsgierig naar je schoenen. Of heb ik je bericht hierover gemist?

  1. Ik droeg die zwarte Wolky’s, die ik ook naar dansles draag. Dus geen sandalen, maar zwarte schoentjes met een kleine hak en bandje over de voet.

 12. Wat een leuke foto’s. Je kinderen staan er prachtig op (en jij ook) en wat mooi dat ze zo eigenwijs zijn. Maar dat komt ook niet van een vreemde :D
  Fijn dat het een leuke dag was.

  1. LOL. Ik vind het leuk dat je me eigenwijs vind Gerlinde. Zelf heb ik dat gevoel niet eigenlijk. Maar mensen die hun eigen weg durven te gaan bewonder ik.

 13. Prachtig je kapsel/ jurk, verrassend!
  wat fijn dat het zo’n mooie dag was,
  een dag die nu herinnering is,
  geweldig toch?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.