Reacties

Snowflake versus boomer — 14 reacties

  1. Op mijn werk werd ik door een collega boomer genoemd, maar dat was meer een eretitel. Zij is zelf van na de generatie snowflake en ook bepaald geen watje. Ik hou wel van termen die in een woord een heel verhaal vertellen.

  2. Ik had de snowflake nog niet gehoord. Weer wat geleerd. Boomer ken ik, maar ik gebruik het niet. En met al die andere termen van genZ enz. ben ik al láng de draad kwijt.

  3. Vind dit soort generalisaties sowieso waardeloos. Waarom een hele generatie in een term willen samenvatten? Mensen zijn niet in hokjes te plaatsen wat mij betreft. Ik heb bepaalde eigenschappen die andere van mijn generatie niet hebben en vice versa.

  4. De termen ken ik wel. En prijs me gelukkig een echte boomer te zijn. "Arm"begonnen en steeds iets meer welvaart. Plus gewoon gelukkig. Ik lees nu een boek over de invloed van woke op een deel van de samenleving. Ben blij,dat ik gepensioneerd ben.

  5. De term snowflake kende ik ook niet, k moest wel even lachen om de illustraties :) Ik ben geen boomer , volgens mij behoor ik tot de generatie Niks, hahaha werkeloosheid, weinig tot geen geld, de bom noem het maar op gold voor deze oma. Elke generatie heeft wel wat aan te merken op een andere generatie hè. Heel interssant onderwerp dit.

    fijn weekend Nicole

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder