Reacties

Sfeerprofielen trapbekleding — 11 reacties

 1. Toen wij ons huis kochten, hebben we zowel de trap naar de eerste verdieping als de trap naar zolder laten bekleden door Upstairs. We hadden toen nog katten en wilden o.a. daarom geen tapijt en de traptreden waren nogal beschadigd, waardoor het ook niet mooi zou worden als we ze zouden lakken. We hebben toen gekozen voor donkerbruine treden en zilverkleurige stootborden. We zijn nog steeds blij met deze keuze!

 2. wij hebben geen trap! In ons oude huis hadden we vloerbedekking, maar dat nooit meer. Bij ons zie je veel als op het bovenste plaatje. Of een houten trap.
  als je een houten trap of met laminaat heb is het makkelijker schoon te maken.
  Groet, WIlma

 3. Ik ben blij met onze trappen en overlopen die eindelijk weer netjes zijn, met volledige bekleding. Na 10 jaar lelijke trappen etc. nu netjes en zoveel stiller dan zonder bekleding of maantjes (wordt veel minder vaak wakker van kinderen die een trap op- of afgaan. Zuigen moet je toch en tapijt gaat mij lang genoeg mee

  • Onze trappen vind ik ook weinig representatief. En we wonen hier pas 5 jaar. Ze zijn dus wit geschilderd, en je ziet er alles op. Bovendien zijn ze beschadigt. Maar zo lang de kinderen nog thuis wonen, heeft het denk ik niet zoveel zin om te gaan opknappen.

 4. Ik moet de trap hier nog steds doen. Zoldertrap was al netjes toen we hier 3 jaar geleden kwamen wonen, geverfd met halve maantjes.
  Beneden heeft er bij de vorige bewoners tapijt op de trap gezeten e die zit nu dus nog vol met meerdere lagen lijm. Ben er toen wel mee begonnen om ht te verwijderen, maar door zwangerschappen ben ik niet meer verder gegaan.
  Het is de bedoeling dat het nog een keer geverfd wordt.

  • Die lijmresten hadden wij ook in ons huis in de stad inderdaad. Ik kan me voorstellen dat je als je zwanger bent geen puf hebt om dat aan te pakken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder