Reacties

Van V&D tot... Zara? H&M? Topshelf? — 39 reacties

  • Oh leuk zeg! Dat wordt dan vast een hele grote bibliotheek! Een bibliotheek in een voormalige V&D vind ik origineel. Die had ik nog niet eerder gehoord.

  • Mijn dochters zouden ook blij zijn met een Primark. Maar ik schat de kans klein in. In de stad Arnhem zit er ook al eentje, en dat 40 minuten rijden verderop. Ik kan me voorstellen dat ze daarom niet naar Doetinchem komen.

 1. In hoofddorp hebben we een primark, h&m, zara en topshelf. Dus die gaan het niet worden gok ik.
  Een decatlon zou ik wel leuk vinden zeker omdat de sportwinkel die we hadden ook op de kop is gegaan.

 2. Hier in Breda komt Hudson Bay (als het goed is)
  H&M, Zara, Decathlon hebben we al.
  Primark had van ij ook wel mogen komen, maar die komt al in Tilburg, dat is ook dichtbij.

 3. In Tilburg staat het pand van V&D ook nog leeg. Daar komt inderdaad de Primark, maar die gaan in een nieuw helemaal te verbouwen pand. Vreemd vind ik dat, vooral omdat het pand van V&D behoorlijk groot is en midden in de stad staat.

 4. Hier in Delft zat niet een hele grote V&D. Ik denk dus te klein voor een Primark. Misschien een H&M met wat meer zwangerschaps- en borstvoedingskleding. Die afdeling die we nu hebben is echt veel te klein

  • Oh ja, dat kan natuurlijk ook: dat het pand te klein is voor de Primark. In Arnhem zit de Primark in de oude Bijenkorf. Maar daar gebruiken ze alleen de onderste twee verdiepingen. De derde verdieping staat gewoon leeg.

 5. Volgens mij zijn er voor Enschede ook nog geen concrete plannen, maar er zit al een Primark en een Zara in het centrum, dus die gaan het niet worden. Een foodhall zoals ze in Amsterdam of Rotterdam hebben lijkt me ook echt hartstikke gezellig en leuk!

  • Vlakbij de voormalige V&D zit inderdaad een mooie Primark. Daar ben ik met mijn oudste dochter geweest. Ik ben benieuwd wat er dan in gaat komen in Enschede.

 6. Een hudson bay lijkt mij ook wel wat. Almere is wel een grotere stad, maar waarschijnlijk zullen ze dan toch kiezen voor Amsterdam wat vlakbij is. Zo'n markthal hebben we hier al een tijdje gehad maar daar vond ik persoonlijk niets aan. Allemaal kraampjes die eigenlijk hetzelfde verkochten. Dus doe mij maar een leuk buitenlands warenhuis!

 7. Bij ons in Roermond is nu (tijdelijk) een Hema outlet in het pand van de V&D. Best leuk. Schoonmoeder scoorde er ontzettend leuke kleren voor onze kinderen en haar andere kleinzoon.
  Ik vermoed dat dit tijdelijk is.... Een Zara, Primark zou best leuk zijn.

 8. Ja welke winkel? Primark is op zich wel oke alleen zooooo druk altijd . Vroeger vond ik de bijenkorf altijd erg leuk. Ik denk dat ik dan toch kies voor leuke aparte kleine winkeltje of wat Marion schrijft een outlet van bv Hema of een andere winkel

 9. Hier in de buurgemeente ook een spiksplinternieuw leeg pand. Een paar jaar geleden speciaal gebouwd voor de v&d. Want n het vorige v&d pand hebben ze een bioscoop, casino, sportclub en bristol geplaatst. Ik weet niet of al bekend is wat er nu in komt. Wat ik wel weet is dat ónze gemeente al jaren aan het steggelen is over de komst van een Decathlon. Waar ook een nieuw gebouw voor gemaakt moet worden, als alles rondom de nieuwe A4 klaar is. Wat mij betreft staat daar dus al een pand voor in de buurgemeente.. Want Decathlon zit nu ook al in Rotterdam, waardoor het voor ons al een minder groter trekpleister zal worden denk ik.. En onze gemeente heeft verder naar mijn idee helemaal geen geld voor zo'n uitspatting.
  Maar ja, soms maken gemeenteraden echt hele rare keuzes. Ik wacht dus rustig af. Je leest ook wel over overdekte food-hal zoiets als de markthal, maar ik kan me niet voorstellen dat dat echt rendabel is.
  Hudson's bay ken ik niet, Primark zijn er al aardig wat van in de omgeving. Maar ik hoorde dat v&d als webwinkel weer terugkomt en misschien over een aantal jaar ook weer als winkel.

 10. Ik woon dus in Arnhem en zag inderdaad ineens dat de winkel gevuld was. Maar ik ken Topshelf niet eens. Ik ben ook nog niet binnen geweest. Zelf had ik het geweldig gevonden als ze er een soort foodmarkt ofzo van hadden gemaakt. Het was in ieder geval vast sfeervoller geweest.

 11. Wij hebben, ofja hadden dus, ook een VD in het dorp. Deze is nu veranderd in een grote tijdelijke boekenwinkel. Ze zijn nog steeds aan het discussiëren welke nieuwe winkel er in komt..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder