Reacties

Pap, ze zeiden dat je dood was! — 20 reacties

  1. Ik heb dit ook nog steeds met mijn man en je woorden kwamen dus ook bij mij heel erg binnen. Maar ook mis ik mijn vriendin hier die ik daarbij ervoor moest verliezen aan die Covid. En soms heb ik ook dat gevoel net als jij. Het alleen zijn valt me echt heel erg zwaar. En soms dan denk ik.... was ik ook maar daar waar zij nu zijn.

  2. Mijn moeder is al 8 jaar dood, vooral in mijn dromen is zij er altijd bij.
    Mijn moeder was 79 toen stierf , in mijn dromen is zij altijd een jaar of 60, zo oud ben ik nu zelf.

    Ik geloof helemaal niet in het hiernamaals of iets dergelijk maar als ik een vlinder zie zo'n dagpauwoog denk ik altijd aan haar.

  3. Het missen wordt niet minder, het verdriet wel. Mijn moeder is dit jaar in mei 30 jaar dood. In het begin wilde ik vaak nog even bellen om iets leuks te vertellen. Dat ging voorbij. Nu heb ik heel af en toe nog een droom waar ze in voorkomt. Altijd raar maar niet naar. En alle mooie herinneringen heb ik gelukkig ook nog. Sterkte straks!

  4. Mijn vader is ook pas overleden maar ik heb bewust afscheid (kunnen) nemen in het ziekenhuis, ik heb dus geen gevoel dat hij elk moment mijn huis binnen kan lopen

    • Wonderlijk hoe dat werkt. Ik heb ook echt afscheid genomen van mijn vader en was er bij toen hij stierf. Maar dat weerhoudt me er dus niet van om te denken dat hij elk moment kan binnenlopen... Wonderlijk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>