Reacties

Het nieuwe pinnen is een ramp! — 11 reacties

 1. Een piepje zou inderdaad misschien een geheugensteun zijn.
  Ik moet eerlijk zeggen dat ik met het nieuwe pinnen nog geen last heb van het vergeten van mijn pas. Maar dat komt ook omdat hier in elke winkel die ik bezocht heb ook meteen gezegd wordt dat de pas niet vergeten moet worden.

 2. Sommige winkels - zoals de winkel waar ik werk - hebben al een piepje als de pinpas er te lang in blijft zitten. Deze is heel schel en kan bijna niet gemist worden, maar ondanks dat lopen mensen soms toch nog door.

  Op mijn werk zijn het ook de caissières die negen van de tien keer het pasje uit de automaat halen en aan de klant teruggeven. Mensen vergeten het en er wordt inderdaad veel over geklaagd.

  Zelf vergeet ik mijn pas nooit, mede doordat ik er op werk al zoveel mee te maken heb.

 3. Bij de pinautomaten bij onze C1000 en Lidl piept hij keihard als je de pas er te lang in laat zitten. Dat kun je echt niet missen. Ik vind het ook niet zo heel handig, want normaal kon ik mijn pas er doorheen halen als de eerste boodschappen over de scanner waren. Als ik sneller was met inpakken, tikte ik ondertussen vast de code in en dan kon ik direct op 'ja' drukken als alles er langs was. Nu duurt het langer. Niet veel natuurlijk, maar je merkt het wel.

 4. ..ook al 2 keer vergeten. Hou altijd m'n portemonnee boven de pincode. Zag pas bij de kruidvat precies camera (eigenbeveiliging, mag ik hopen)op het pinapparaat gericht staan en veel mensen pinnen toch zonder af te dekken...

 5. Hm hier in België inderdaad altijd al het "nieuwe" pinnen. (al noemen wij dat nooit zo) Zijn wij echt eens vóór Nl met iets? :)
  Groetjes uit B.

 6. Ik weet nooit wanneer ik de pas eruit mag halen. Gaat het ding piepen en heb dan geen idee waarom. Blijk ik te langzaam te zijn ;)

  Ellen1979

 7. @Ellen Ja ik was eerst ook iedere keer te laat maar zodra er geslaagd staat mag je hem eruit halen.

  Het is overigens heel simpel op te lossen door het systeem zo te veranderen dat je pas je pincode in kan voeren als je kaart weer uit de automaat gehaald is. (net als bij de kaartjesautomaten van de NS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder