Reacties

Herfstvakantie 2018: wanneer is het? — 4 reacties

  1. Hier waren onze kinderen er al weer aan toe. Ik ook wel, want ik mis nog steeds de vrije dagen van de zomervakantie en het gezelschap van de kinderen.
    Hier is de herfstvakantie net ingegaan, maar ikzelf ben maar beperkt vrij. Gelukkig heeft mijn man een hele week vrij genomen (het is een unicum!) dus dan hoeft er iig niks voor opvang geregeld te worden.
    Heb jij nog te maken mer verschillende vakanties, doordat kinderen op verschillende soorten scholen zitten?

  2. Hihi, als je in Zuid woont Em je deze post op 19 oktober las, dan was je te laat ;)
    Hier is de herfstvakantie 2 dagen oud. We hebben geen opvang meer en ik ben thuis en Man in huis is in China (voor zaken, de reis was een week verzet want anders was ie in de herfstvakantie aldus zijn collega’s. Tja Rheden hoort bij zuid).
    Het is dus leuk maar intensief, want ik kom geen moment toe aan mezelf. Niet erg, maar moet ik altijd even incalculeren om niet sjacherijnig van te worden. En de Lego mag de hele week midden in de kamer blijven staan! ????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder