Reacties

Hello Fresh vispannetje: mijn ervaringen — 47 reacties

 1. Het idee van hello fresh spreekt me wel aan, maar ik zou dit gerecht bijvoorbeeld echt niet lekker vinden. Vis gaat er bij mij helemaal niet in, heb het heel vaak geprobeerd maar de geur.. Toen ik een tijd terug wilde proberen zat er standaard een visgerecht bij. Is dat nog steeds?

 2. Een pakje of blikje Kokosmelk moet je altijd even goed schudden. Stond dat er niet bij?
  Al dat afval is zeker een minpuntje. Als je je eigen verpakkingen gebruikt heb je toch minder afval.

 3. Lijkt me een lekker recept. Ik had eigenlijk ook verwacht dat de rijst enzo goed afgemeten zou zijn. En een bouillon blokje is ook vervelend dat die er niet in zat. Verder is plastic afval inderdaad ook niet alles. In de winkel zelf neem ik groente en fruit mee zonder zakjes.

  Ps. Bij nr4 staat kurkuma verkeerd geschreven. ????

 4. Ik heb Hello Fresh een tijdje terug ook eens geprobeerd. Wat ik geleerd heb: eerst het volledige recept doorlezen voor je begint met koken (om bijvoorbeeld die 5min te lang koken van je groenten te voorkomen). Ik vond ook wel dat de porties over het algemeen erg groot waren, duidelijk voor flinke eters voorzien! Jouw gerecht ziet er wel heel lekker uit, geeft me inspiratie om het zelf ook eens te maken. Even kijken of ik alle ingrediënten vind!

 5. Dat buiten mijn eigen paden treden spreekt me wel aan, maar dit gerecht zit midden in mijn eigen pad. Hoewel ik het meestal met tahoe maak. Koolvis vind ik nogal smakeloos, die weinige keren dat ik vis eet, zou ik een extra bijzondere maken.

 6. Leuk om eens een recept van Hello Fresh te hebben gelezen. Het concept ken ik al, maar de inhoud heb ik natuurlijk nog nooit gezien of gelezen (of ik was te lui om te googlen, haha maar dat terzijde) :) Leuk.

 7. Toen ik voor het eerst Hello Fresh had dat ik ook dat alles al keurig was afgemeten, maar je moet inderdaad even goed lezen hoeveel je precies nodig hebt.
  Het pakje kokosmelk knip ik altijd eerst open en roer het dan goed door met een mini-garden. Het klontert inderdaad snel

 8. Het klinkt als iets wat hier in huis viscurry genoemd wordt...en inderdaad dat is een nattige curry. Ofwel, hier hoort dat o te zijn, en wellicht in jouw recept ook. Koolvis is een heeeel neutrale vis, weinig smaak, weinig geur. Goedkoop. Super voor in de curry vind ik.

 9. Ik wil een keer hello fresh of een van de andere boxen proberen, maar ik heb hier een zeer moeilijke eter zitten. Ik ben dan zo bang dat er met lange tanden naar gekeken wordt en met lange tanden wordt gegeten. Dan vind ik het zo zonde van het geld. Het lijkt wel zo ideaal dat alles al uitgezocht is etc. Wie weet dat ik het een keer ga proberen. Mooi dat het bevallen is.

 10. Het vispotje lijkt me niks, want ik ben vegetarisch :-) Maar Hello Fresh heb ik jaren gehad. Originele, gezonde en lekkere recepten. En vooral: lekker makkelijk :-)

 11. Jammer dat je geen foto van 't eindresultaat hebt gemaakt maar zo te horen is 't je wel goed bevallen. Dit recept klinkt in ieder geval lekker en is iets anders dan ik doorgaans zou koken. Leuk dat je met Hello Fresh andere recepten uitprobeert :)

  • Sinds iemand over een gerecht dat ik op mijn blog zei dat het eruit zag alsof iemand het al eerder had opgegeten, durf ik niet meer zo goed foto's te plaatsen van mijn culinaire kunsten moet ik bekennen...

 12. Wij gebruiken nu al twee jaar Hello Fresh en we zijn er zeer tecreden over. Niet meer elke week weer verzinnen wat we gaan eten. Wij eten nu vegetarisch en ook die maaltijden zijn royaal en afwisselend. We blijven het zeker gebruiken!

 13. Ik ben al lange tijd lid van Hello Fresh wat ik er leuk aan vind is dat ik veelzijdiger eet. Vaker vegetarisch of vis. Deed ik voorheen niet. Een ook weer eens iets anders dan rijst of pasta. Voorheen wist ik niet eens wat parelgerst was.
  Het enige nadeel aan de Hello fresh vind ik het vlees wat ze wel eens willen kruiden. Dat vind ik echt goor! De laatste tijd gebeurt dit steeds vaker. Reden voor mij geweest om mijn lidmaatschap op te zeggen.

 14. bij mijn gastouder gezin kook ik al een ruimte tijd met hello fresh en ik vind het wel ideaal. alleen met kids niet altijd geslaagd omdat er soms best wel 'aparte' dingen gebruikt worden die ze niet altijd lekker vinden. ik vind ze altijd gevarieerd en vaak lekker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder