Reacties

Hoe lang spruitjes koken? — 14 reacties

 1. Er kan een hoop gebeuren, maar mijn kinderen krijgen een spruitjesloze opvoeding. Ik vind die dingen echt niet te naggelen.

  Love As Always
  Dimario

 2. Wij lusten helemaal geen spruitjes. Bah... Kinderen vinden dit ook niet lekker. Maar je kan tegenwoordig lekkers in maken. Beetje sausje erover heen doen. Bijvoorbeeld groentesaus..... Fijn weekend.

 3. Volgens mijn opa de hele dag tot ze bruin zijn. We woonden naast hen en en mijn kamer lag naast hun keuken, de lucht kwam dus door de kieren. Ge hè ik lust geen spruitjes.
  Partner is er gek op en we hebben dan ook 6 kilo geblancheerd in de vriezer, dan nog 20 min koken en zijn ze zoals hij ze graag heeft.
  De lucht vind ik nog steeds vreselijk.

 4. niet te begrijpen dat men iets tegen spruitjes heeft

  ik lust ze wel

  Brussels spruitjes (in het Frans noemen ze die Chou de Bruxelles

  waar ze die in Brussel zouden kweken, dat mag joost weten

  prettige dag

 5. Ik kook spruitjes altijd kort. Ook een minuut of acht of zo. En dan roerbak ik ze nog even. Met iets anders erdoor. Spekjes, ui en kerrie bijvoorbeeld. Maar spruitjes uit de oven met kaas is ook heel lekker.

 6. 10 minuten is lang genoeg, reepjes gebakken bacon erdoor, ik gebruik daar zo mager mogelijk broodbeleg voor. Meneer F. eet die dag snijboontjes waar die bacon ook goed bij past.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder