Reacties

Gepersonaliseerde cadeau's: het ultieme cadeau? — 23 reacties

 1. Nou nee, want dan creeer je ook gelijk weer een berg afval. Ze zijn namelijk niet meer door iemand anders te gebruiken en wat moet je met de zoveelste beker of t-shirt dat je toch niet gaat dragen.
  Aan 4 bekers heeft mijn gezin genoeg, en kleding hebben we ook meer dan voldoende.
  Al die goed bedoelde rotzooi geven we vaak gelijk weer door aan de kringloop en die wil het alleen hebben als ze het weer kunnen verkopen.

  • Dat is een interessant perspectief zeg Johanneke! Door overal iemands naam op te zetten wordt het product lastiger om door te geven. Ik zou inderdaad ook niet gauw een mok in de kringloopwinkel kopen waar de naam Henk opstaat bijvoorbeeld.

   Anderzijds is het natuurlijk het idee dat een cadeau noooooit wordt weggedaan ; )

  • Ja, dat heb ik soms ook. Dan zit ik me helemaal te verkneukelen dat ik zo'n leuk cadeau heb bedacht, en dan vind ik het zelf leuker dan de ontvanger.... Dat is dan wel balen.

  • Dat is eigenlijk nog veel persoonlijker inderdaad: een persoonlijke quote. En daarmee voorkom je ook het probleem dat Johanneke noemt dat zo'n gepersonaliseerd item niet meer is door te geven aan een ander.

  • Ja, de prijs moet niet te hoog zijn. Dat je bijvoorbeeld de hoofdprijs betaalt voor een simpele mok, alleen maar omdat er een naam op gedrukt wordt.

 2. Ik hou niet van dergelijke gadgets met een naam erop en zal dat ook nooit aan iemand cadeau doen.
  Wat ik in de lijst met gepersonaliseerde dingen nog mis, zijn fopspenen....(enorm duur)

 3. Wij maken al twee jaar sleutelhangers van scrabbleletters en die zijn een groot succes! Als kind vond ik gepersonaliseerde spullen helemaal geweldig, alleen zat mijn naam er meestal niet tussen ... Ik heb toen mijn jongens klein waren, heel veel verjaardagskadootjes genaaid met een naam erop zoals kussens en knikkerzakken. Dus ik ben fan maar wel van zelfgemaakt en niet van zelf besteld ;-)

 4. Soms is een naam erop handig, soms vind ik het gewoon niet mooi en omdat je vaak per letter moet betalen is mijn naam vaak (te) kostbaar.

  Wat je niet per letter hoeft te betalen en wat wel schattig is: een door mij beschreven romper! Die mis ik nog in je lijstje! Google even op Beetje Bezig ;-)

 5. Omdat mijn man een big ass familie (niet letterlijk :D ) heeft loten we ieder jaar met de feestdagen elk een naam voor wie we dan een cadeautje moeten kopen. Ik probeer er altijd een persoonlijk cadeautje (of met foto's op of met de naam erop) van te maken. Maar het moet dan wel iets zijn dat ook past bij die persoon of dat die persoon ook effectief gaat gebruiken. Ze zijn toch ieder jaar populair die cadeautjes :D

 6. Mijn beste vriendin heb ik met haar bruiloft een aantal whiskeyglazen gegeven met daarin hun namen en trouwdatum gegraveerd en ook heb ik ooit eens de trouwkaart van een vriendin in een spiegel laten graveren. Beiden cadeaus vielen goed in de smaak en vond ik zelf ook wel heel tof! Liefs.x

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder