Goedkope smartphone hoesjes bij de Action!

smartphone hoesjes action
Goedkope smartphone hoesjes bij de Action!

Nadat ik de fout had gemaakt mijn jongste zoon met een primitief mobieltje naar zijn kennismaking op de middelbare school te sturen, kocht ik via marktplaats een smartphone voor hem. Een iPhone4 om precies te zijn.

Smartphone hoesje ter bescherming van je smartphone

Omdat smartphones bij ons thuis de onhebbelijke gewoonte hebben om te vallen, waarbij uiteraard altijd het glas breekt, wilde ik een goed hoesje om dit te voorkomen. Tijdens ons uitje naar Oberhausen kocht ik een soort sok. Die is erg leuk, maar als je je smartphone wilt gebruiken moet je hem er uithalen. En laat dat nou net zijn wanneer die ongelukjes gebeuren… Ik wilde dus liever een hoesje waarbij de smartphone ook beschermd is tijdens het bellen! Oftewel zo’n ‘bookcase’ hoesje.

Goedkope smartphone hoesjes bij de Action

Dus wie schetst mijn vreugde toen ik bij de Action dit type smartphone hoesje tegenkwam voor maar 2,49! Moet je kijken:

iphone4 hoesje
Deze krijgt mijn zoon cadeau op zijn verjaardag 10 augustus

Soorten smartphone hoesjes bij de Action:

Ze verkopen smartphone hoesjes bij de Action voor:

  • Samsung Galaxy S4 div.kleuren
  • Samsung Galaxy S5 mini div.klr
  • iPhone 4/4s

Naast hoesjes verkopen ze ook nog van die ‘bumpers’ die je er alleen maar om heen doet, en screen protectors.

Even ter vergelijking: een hoesje voor een iPhone4 kost bij de Hema 9,95!

Bookcase hoesjes werken het beste

Ik vind dat die hoesjes die je dicht en open slaat als een boek echt het beste. Mijn mobieltje viel laatste uit mijn fietsmandje, en kletterde op het fietspad. Hij viel zelfs úit mijn smartphone hoesje van de Hema. En toch was hij nog heel! Dus ik bedoel maar.

Wat voor soort smartphone hoesje heb jij? En je kind?

9 Responses to Goedkope smartphone hoesjes bij de Action!

  1. Heel toevallig heb ik er ook een van de Action. Hij slijt wel een stuk sneller dan een leren hoesje maar het model blijft heel stevig. Dus mijn telefoon valt er in ieder geval niet uit ????

  2. Deze hoesjes kosten hier dus een dike 30 euro. Ik heb dus door onze laatste gasten vanuit NL een 4 stuks hoesjes van de Action mee laten nemen. Dan heb ik voorlopig weer genoeg 🙂

    Groet Petra

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.