Action telefoonhoes: goedkope smartphone hoesjes bij de Action!

Action telefoonhoes
Goedkope smartphone hoesjes bij de Action!

Een Action telefoonhoes is een voordelige manier om je smartphone te beschermen. Lees er nu meer over!

Nadat ik de fout had gemaakt mijn jongste zoon met een primitief mobieltje naar zijn kennismaking op de middelbare school te sturen, kocht ik via marktplaats een smartphone voor hem. Een iPhone4 om precies te zijn.

Smartphone hoesje ter bescherming van je smartphone

Omdat smartphones bij ons thuis de onhebbelijke gewoonte hebben om te vallen, waarbij uiteraard altijd het glas breekt, wilde ik een goed hoesje om dit te voorkomen. Tijdens ons uitje naar Oberhausen kocht ik een soort sok. Die is erg leuk, maar als je je smartphone wilt gebruiken moet je hem er uithalen. En laat dat nou net zijn wanneer die ongelukjes gebeuren… Ik wilde dus liever een hoesje waarbij de smartphone ook beschermd is tijdens het bellen! Oftewel zo’n ‘bookcase’ hoesje.

Goedkope smartphone hoesjes bij de Action

Dus wie schetst mijn vreugde toen ik bij de Action dit type smartphone hoesje tegenkwam voor maar 2,49! Moet je kijken:

iphone4 hoesje Action telefoonhoes
Deze krijgt mijn zoon cadeau op zijn verjaardag 10 augustus

Action telefoonhoes: soorten smartphone hoesjes bij de Action

Het assortiment van de Action telefoonhoesjes verandert voortdurend. Dat is ook kenmerkend van de Action. Veel producten liggen er niet altijd. Je moet het dus net treffen voor een Action telefoonhoes. Als je geluk hebt, ligt er net een hoesje in het assortiment voor jouw smartphone. Het is een kwestie van in de gaten houden.

Check van te voren altijd even de website van de Action. Dan krijg je alvast een indruk van het aanbod.

Het merk van een Action telefoonhoes is Lab31.

  • Samsung Galaxy S8 div.kleuren
  • Samsung Galaxy S5 mini div.klr
  • iPhone 6 plus
  • iPhones XS

Naast hoesjes verkopen ze ook nog van die ‘bumpers’ die je er alleen maar om heen doet, en screen protectors.

Even ter vergelijking: een hoesje voor een iPhone4 kost bij de Hema 9,95!

Bookcase hoesjes werken het beste

Ik vind dat die hoesjes die je dicht en open slaat als een boek echt het beste. Mijn mobieltje viel laatste uit mijn fietsmandje, en kletterde op het fietspad. Hij viel zelfs úit mijn smartphone hoesje van de Hema. En toch was hij nog heel! Dus ik bedoel maar.

Action telefoonhoes samenvattend

Een action telefoonhoes is van het merk Lab31. Het grote voordeel van een smartphone hoesje bij de Action kopen is natuurlijk de prijs. Je bent vaak al klaar voor nog geen 3 euro! Zelfs als een goedkoop smartphone hoesje koopt ben je in gewone winkels al gauw een tientje kwijt.

Het enige nadeel is het beperkte aanbod. Maar als je dat geen probleem vind, dan kun je prima een Action telefoonhoes kopen.

Je kunt een saai hoesje natuurlijk altijd nog pimpen met washi tape!

Bewonder nu mijn nieuwe Huawei smartphone hoesje.

Wat voor soort smartphone hoesje heb jij? En je kind?

Similar Posts

9 Comments

  1. Heel toevallig heb ik er ook een van de Action. Hij slijt wel een stuk sneller dan een leren hoesje maar het model blijft heel stevig. Dus mijn telefoon valt er in ieder geval niet uit ????

    1. Goed om te weten van die slijtage! Misschien dat ze daarom ook zo veel goedkoper kunnen zijn. Ik ben benieuwd hoe die van mijn zoontje zich gaat houden.

  2. Deze hoesjes kosten hier dus een dike 30 euro. Ik heb dus door onze laatste gasten vanuit NL een 4 stuks hoesjes van de Action mee laten nemen. Dan heb ik voorlopig weer genoeg :)

    Groet Petra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.