Reacties

Vaste telefoon kopen — 6 reacties

 1. Natuurlijk laat ik mijn gevoel wel eens spreken, anders zou er nooit iets leuks komen en zouden de muren wit blijven.... Maar over het algemeen blijft het verstand wel overheersen. Om te voorkomen dat ik een gat in mijn hand zou krijgen.

 2. Die nostalgische toestellen zijn wel leuker om te zien, dat ben ik volkomen met je eens. Maar dat trio is wel praktischer en daarom hebben wij ook een dergelijke set in huis.
  Vaak kies ik voor mooi en dus met mijn gevoel maar vaak ook met het verstand.

 3. Tja, verstand of gevoel? Qua telefoonsben ik er wel uit, het moet goede kwaliteit zijn voor een redelijke prijs.
  Maar mijn gevoel (en dus ikzelf) ben altijd het meest blij als iets "naar behoren functioneert" en niet teveel geld heeft gekost.

  Voor de telefoons ben ik absoluut voor de (vroeger heel dure) Siemens Gigasets, ik zal maar zeggen ik had 15 jaar geleden nog een telefoon met een draad (wel met druktoetsen!) en zag toen een draadloze telefoon, met nummermelder en adressenboekje..... die dingen waren toen rond de 200 gulden! En later 200 euro. Dus dat was een hele uitgaaf. Maar ik heb later gemerkt, dat het super handige van die Gigaset telefoons is dat je ze allemaal met elkaar kunt verbinden, wat voor serie/hoe oud/hoe simpel/hoe luxe.... de telefoon ook is (zo'n handset). En ik heb al heel wat verschillende handsets die mensen overhadden aan elkaar geknoopt (electronisch, want: draadloos) en daarweer iemand anders mee gelukkig gemaakt. Dus voor mij niets
  anders dan Siemens. Wij hebben 5 toestellen in huis, beneden, mijn werkkamer, mijn slaapkamer, de zolder en mijn dochters kamer.

  Verder meer algemeen over verstand/gevoel: je hebt beide nodig. Ik ben dit jaar met de Challenge bezig om 1 jaar lang géén nieuwe kleren te kopen. Het lukt me wel, en ik loop ook niet in een vuilniszak over straat, en ik heb het al volgehouden vanaf het begin (1 januari) tot nu (2 augustus minus één jurkje voor de diploma-uitreiking van Kind 2) maar zo langzamerhand begin ik dat "lekkere gevoel" van "iets nieuws te hebben" toch wel erg te missen. En merk ik dat je, als je iets koopt voor jezelf, behalve s t r i k t noodzakelijke dingen, het ook wel eens erg leuk is om iets voor jezelf te kopen.

  Niemand houdt me tegen en ik krijg geen straf als ik het wel doe, maar soms.......heb ik zo'n zin om even de Hema binnen te stappen met al die leuke (afgeprijsde) zomerjurkjes! Het begint me toch aardig tegen te vallen, eerlijk is eerlijk! Dus gevoel gaat toch ook echt een rol spelen.
  Het is een experiment om te kijken of ik mezelf tegen kom, en waar en hoe, maar dat merk ik dus nu wel (de jurk voor de diploma uitreiking was dan ook een toppunt van blijheid dit jaar, ook omdat hij superleuk is en 75% afgeprijsd was, dat wel).

 4. Ik denk een beetje van beide, in mijn geval omdat er al heel weinig is, doe ik ook vooral research en dus praktisch, ik kan het mij niet veroorloven om zomaar even.. dus zo ie zo goedkoop en goed, dat wel, het moet wel goed zijn. Iets met duurkoop en zo.

  X

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>