Reacties

Auto schoonmaken en opruimen: stappenplan — 15 reacties

 1. Auto schoonmaken, een verschrikkelijke bezigheid ;). Helaas "moet" ik nu de nieuwe auto schoon gaan houden, ik rijd er het meeste in en Dennis heeft zijn bedrijfsauto op bij te houden... Misschien kan ik het nog weleens afschuiven...

 2. Mijn auto ziet er ook niet erg schoon uit. Ik moet hem nodig eens schoonmaken en opruimen. De tips komen voor mij dus goed van pas. Ik zal niet snel naar de wasstraat gaan, ik vind dat altijd wat spannend. Mijn man doet dit meestal, wij maken hem meestal niet schoon aan de weg. Mijn man gaat ook nog wel eens naar een wasbox, daar kun je ook zelf je auto wassen.

 3. Wij wonen ook in het buitengebied. Mijn auto zit onder de vogelpoep...na het autowassen, direct weer onder de vogelpoep. Zo rij ik altijd met een vieze auto...mijn excuus...ik woon in het buitengebied...en met de regen van de afgelopen dagen ook geen schone auto...

 4. Jij hebt niet veel eer van je werk als je auto direct na het wassen alweer onder het zand zit. Zoiets had ik in mijn vorige woonplaats ook, als ik over een dijk - vol klei, vooral in het bietenseizoen - naar m'n werk reed.

  Mijn auto is afgelopen zaterdag 'verwend' met een grondige opruim- en poetsbeurt. Niet door mij, maar door mijn man, want die vindt dat leuk werk! (een paar keer per jaar). Zelf zuig ik hem tussendoor wel eens grondig uit en ga ik zo nu en dan naar een wasstraat voor de buitenkant. In de winter een keertje vaker dan zomers.
  Ik vind mijn auto soms best vies, maar niet zó vies dat ik hem vaker poets. Rommel gooi ik er trouwens niet zo veel meer in, ik heb altijd een kleine plastic zak in de auto waarin ik papiertjes, schillen e.d. gooi.

 5. Voor de buitenkant ga ik naar een wasbox, de binnenkant doe ik thuis.
  De auto is meestal iets omdat het moet, niet omdat ik er zin in heb. Achteraf natuurlijk wel blij met een propere wagen.
  Wat het afval betreft heb ik een klein vuilzakje aan de versnellingsbak hangen. Dat spaart tijd uit tijdens het opruimen.

 6. Ik ben er ook niet dol op! Onze oudste heeft op vrijdagavond en zaterdag als bijbaantje vrachtwagens wassen. Hij doet dan vaak op zaterdagmiddag onze auto even van de buitenkant omdat hij dan toch al vies en nat is weer gekomen van zijn werk. Binnenkant gebeurt niet zo vaak hoor... Jammer dan , maar als de buitenkant schoon is kun je er in ieder geval zondags netjes mee naar de kerk.

 7. Hilarisch filmpje!
  Wij hebben een traditionele rolverdeling: ik doe de binnenkant van de auto en mijn man de buitenkant. De binnenkant is al heel lang niet gedaan en dat zie ik aan de 'beslagen' voorruit en het stof op het dashboard. Alle rommel gaat elke keer per omgaande de auto uit. De buitenkant wordt gedaan in de wasstraat (en ook niet zo vaak).

 8. Ik heb net vanochtend de binnenkant van de auto eens gied schoongemaakt. Er lag veel stof en het eea aan kruimels enzo. Verder was het niet een zooi.
  Manlief gaat af en toe met de auto door de wasstraat. Zelf wassen vinden we teveel werk. Nu manlief niet meer zo ver hoeft te rijden naar zijn werk wordt de auto ook stukken minder vies.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder