Reacties

Nieuwe tas — 32 reacties

 1. Ik vind dat je een hele leuke tas hebt gekocht die nog heel praktisch is ook. Als ik de prijs zo zie heb je een leuk koopje gevonden van iets wat je nodig hebt ;)
  Nu moet je nog steeds iets vinden waar je die bon van de Bijenkorf aan kunt besteden.

 2. Leuke en handige tas! Ik heb er diverse in verschillende kleuren ook met 3 vakken en aparte zakjes allemaal uit de kringloop voor 3-5 euro. Een is er aan vervanging toe, dus ben ik weer op zoek naar een andere, als je op tijd begint vind je altijd wel de juiste!

  • Bedankt! Bij de kringloop zie ik eigenlijk bijna nooit mooie tassen helaas. Ik heb nog wel op eBay gezocht, maar dat lukte ook niet.

   Maar goed dat ik bij de V&D geslaagd ben : )

 3. Ik vind je tas leuk en die kleur kun je ook wel overal bij dragen. Ik heb mijn 2e Kippling handtas en daar ben ik heel tevreden over. Genoeg vakjes ook aan de buitenkant voor mijn fietsensleutel en muntje voor boodschappenkarretje. Ook nog een extra veiligheidskoord waar mijn portemonnee aan vastgemaakt kan worden., zodat deze niet gestolen wordt. Helemaal blij mee !

 4. Je bent goed geslaagd, een mooie én handige tas.

  Zelf koop ik altijd leren tassen, doe er lang mee. Wrijf ze ook regelmatig in met was of schoensmeer (je moet ze alleen héél goed uitpoetsen).
  Ik heb er vier waarvan ik er twee wekelijks gebruik. Bij mij moeten er ook meerdere vakken in zitten, enkele vakken met ritsjes en ze moeten over de schouder gedragen kunnen worden.
  Ik had een heel mooie (rode/roze) handtas, maar die werd veel te zwaar met al mijn rommel en die van m'n man erin om mee rond te lopen, dus die heb ik maar via MP verkocht. 't Was een dure tas die ik in de opruiming gekocht had, gelukkig heb ik een goed bedrag terug ontvangen.

  • Ik heb eigenlijk maar één tas. En dan nog een kleintje voor als ik naar de kerk ga. Meerdere tassen lijkt me lastig, omdat ik dan telkens alles moet overpakken.

   Op tassengebied ben ik monogaam : )

 5. ik heb een bordeaux rode leren tas van esprit , hij was best duur bijna 90 euro ,maar voor de juiste tas heb ik dat wel over, hij is na ruim 6 jaar intensief gebruikt niet zo mooi weer en ik ben al aan het rondkijken of ik weer zon soort tas tegenkom , dat doe ik expres voordat hij echt versleten is omdat ik de vorige keer dat ik een tas zocht ,mijn huidige tas ook pas na een lange tijd tegenkwam, ik vind namelijk niet elke tas geschikt, hij moet van leer zijn ,met een flink aantal aparte vakjes en afsluitbaar met een rits, met de mogelijkheid om hem als handtas ,maar ook als schoudertas te dragen.

 6. Jaaa, leuke tas! Tassen zijn mijn grootste zwakte eigenlijk. Onlangs kreeg ik een nieuwe baan, waarvoor ik veel moet reizen met de trein. Dusssss: nieuwe tas! Nu had ik al een tas gezien van 250 euro. Mooie kleur en van soepel leer, groot genoeg voor mijn laptop en met veel vakken. (businesstas van WouWou). Zelfs voor mij was die te duur. Een paar weken terug zag ik bij een andere webwinkel dat ie honderd euro was afgeprijsd!! Drie maal raden welke eigenaar deze tas nu heeft gekregen. Ik ga ook nog eens een blogpost schrijven over de ideale tas. Ik heb er namelijk zoveel gekocht tijdens mijn zoektocht naar de ideale tas (in meerder kleuren natuurlijk) dat ik ondertussen een aparte kast voor mijn collectie heb leeggeruimd. Tot grote verwondering van Echtgenoot overigens.
  Veel plezier met je nieuwe aanwinst!

 7. Ik vind het een heel leuke en ook praktische tas, mooie kleur ook. Ik zou zelf wel een rode leren tas willen maar ik ben altijd zo bang dat gekleurde tassen afgeven op je kleding, vooral op wat lichtere kleuren. Kunststof wil ik niet omdat ik vind dat die zo snel slijten, met name op de randen komen altijd snel scheurtjes en barstjes. Daarom geef ik liever wat meer uit en kan er dan jaren mee toe, scheelt ook weer afval ;). Veel plezier met je nieuwe aanwinst, Leontine

 8. Ik gebruik bijna nooit tassen, alleen als ik op reis ga, en oke werk en vandaag ook even dan, maar eerder en meer omdat mijn camera dan mee gaat, liefst heb ik alleen mijn portomonee bij mij, dan is het goed... dus ik heb zelfs een heuptasje, waar mijn porto in past en mijn sleutels net.... en een pen, en dat is genoeg dan... is nog veilig ook omdat ik het onder mijn kleding kan laten hangen, nee het is niet zo'n standaard heuptasje dus, deze vorm is anders, hahaha deze hangt echt naar beneden netjes langs mijn heup, de bobbel blijft dus uit. :D

  X

 9. Dit vind ik echt een hele mooie tas! Ik vind het ook best lastig om een tas te vinden die aan mijn eisen voldoet. Die eisen komen trouwens aardig overeen met jouw rijtje.
  Mijn dochter kocht pas een rugtas voor de middelbare school, en kreeg daar de tip de tas regelmatig in te spuiten met het verzorgingsmiddel wat je ook voor schoenen gebruikt. Daar blijft tie langer mooi van.

 10. Leuke tas, heb je gevonden! Heel praktisch met al die vakjes en zakjes.
  Ik denk dat ik minder moeite zou hebben met het wennen aan de kleur, maar meer met die vakjes en zakjes. Ik ben echt een gewoontedier en als ik jarenlang met een bepaalde tas gedaan heb, dan ken ik die als mijn eigen broekzak ;-)
  Met zo'n nieuwe tas moet ik dan telkens weer nadenken in welk vakje ik precies wat kan terugvinden. Dat duurt altijd een poosje vooraleer ik daaraan gewend ben.

 11. mijn favoriete tas is een rugzak, vaak in combinatie met een schoudertasje of buiktasje, omdat ik het fijner vind om mijn pasjes enz. Dichtbij te hebben.
  Nu heb ik al jaren een leren rugzak, ideaal voor mij. En ik zal m ook eens inspuiten met dat spul!

  • Een rugzak is erg handig omdat je dan je handen vrij hebt. Ik heb er eentje die ik gebruik voor de bibliotheek. Ik kocht hem bij de Xenos. Het is de enige tas waar al mijn boeken goed inpassen.

   Ik snap dat je je pasjes liever voor je hebt. Bij een rugzak heb je minder zicht op wat er met je tas gebeurt...

  • Leuk dat jij dezelfde criteria hebt voor een tas Karen! Succes met het vinden van een nieuwe, want dat is nog best lastig. Ik ben benieuwd waar je op uitkomt!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>